22.12.2013

Skole fjerner 'Kristus Frelseren' fra 'Silent Night'.

Fra Endtimeheadlines/
20. december 2013.

Mødre og fædre i et skoledistrikt i New York syder, efter pædagogerne fjernede alle religiøse referencer i "Silent Night," en religiøs julesang om Kristi fødsel.

"Det er fornærmende," sagde faderen, Robert Dowd, til TV-stationen WCBS. Hans barn går på Ralph J. Osgood Mellemskole i Kings Park, Long Island. Mange forældre og koncert-besøgende blev lamslåede sidste uge, da drenge og piger sang den velkendte julesang – uden henvisningerne til Jesus.

Ordene "Hellige Barnlille," "Født af en jomfru" og "Kristus Frelseren" var blevet taget bort. Men udtrykket "Sov i Himmelsk Fred" blev brugt.

Skolens Forstander, Susan Agruso, fortalte Kings Park Patch, at ordene blev fjernet for at forhindre, at ikke-Kristne blev fornærmede.

"Korlederen mente, at det var en passende måde at præsentere sangen på uden at fornærme folk fra andre trosretninger," sagde Agruso til avisen.

Oprørte forældre gav lyd fra sig på et skolebestyrelsesmøde den 17. december:

"Silent Night” er i bund og grund en religiøs sang," sagde faderen, Kevin McDonald, til Undervisningskomiteen. "Det er en hellig, religiøs salme, der fortæller historien om Jesu fødsel."

Undervisningskomiteen har siden sendt en undskyldning på deres hjemmeside og bemærket, at de også var fornærmede.

"Denne handling var ikke blevet godkendt af Undervisningskomiteen eller Distriktsadministrationen, og det er heller ikke deres opgave at godkende de sange, der vælges til vore koncerter," stod der i udtalelsen. "Vi er opmærksomme på, at respektløsheden ikke var bestemt for denne del af de ansatte." Fox News