26.03.2012

Rabbiner avslører Navnet til Messias.

Fra Israeltoday.no/
28. december 2010.

Noe måneder før han døde, overrasket en av Israels mest anerkjente rabbinere, Yitshak Kaduri, med å skrive ned navnet på Messias i ett notat som er bevart forseglet frem til nå. Når notatet ble åpnet, avslørte det noe som mange har visst i århundrer: At Yehoshua eller Yeshua (Jesus) er navnet på Messias. Med Jesu bibelske navn, beskrev Rabbineren og kabbalisten Messias med å bruke seks ord, hvorpå første bokstav dannet navnet Messias. Det hemmelige notatet så slik ut:

”Angående bokstav forkortelsen til navnet på Messias, Han vil oppløfte folket og bevise at hans Ord og lov er gyldig. Dette har jeg skrevet i nådens måned”. Yitzhak Kaduri.

Den hebraiske setningen som er skrevet i fet skrift med det skjulte navnet i blir slik: Yarim Ha’Am Veyokhiakh Shedvaro Vetorato Omdim. Forbokstavene danner det Hebraiske navnet på Jesus. Yehoshua og Yeshua er praktisk talt det samme navnet, utledet fra ordet på Hebraisk som betyr frelse. Slik som Sakarias 6,11 og Esra 3,2 bekrefter det. Det er samme presten som beskrives, men hans navn er skrevet på begge måtene. Esraboken sier: Yeshua (Josva) sønn av Yozadak, mens Sakarias skriver Yehoshua sønn av Yohozadak. (I norske bibler står det kun Josva i begge bøkene). Presten Sakarias legger til den hellige forkortelsen ho i navnene... Læs mere her.

”Når Han kommer, Messias, vil han redde Jerusalem fra alle fremmede religioner som ønsker å herske over byen” sa Kaduri. ”De vil ikke lykkes fordi de kun vil kjempe mot hverandre.”