05.06.2012

Gudsbespottere vil få deres dag.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
5. juni 2012.

En annonce for en barbershop, der viser et billede af Jesus Kristus med angivelse af, at ”Han er på vej .... du må hellere få dit hår ordnet" er blevet fjernet, da dent fornærmer kristne.

I annoncen for Barber Browns frisørsalon, som ligger i Bristol og har en række saloner over hele den Sydvestlige del af England, figurerede et billede af Jesus Kristus, badet i lys.

Teksten på pressens annonce var: "Han kommer ... bedre at få dit hår ordnet!"
To personer klagede over, at annoncen var krænkende for de kristne, samt at den "indebar, at Jesus ville dømme folk på deres ydre fremtoning", og at den var krænkende, da den ”skildrede genkomsten som humoristisk”.

En talsmand for barbershoppen sagde, at med de sidste flyer-reklamer var frisørerne blevet overgivet til de lokale kirker, og at de fleste mennesker var "positive" overfor annoncen.

De sagde, at det ikke var "deres hensigt at forårsage lovovertrædelser”, og at annoncen mere var "beregnet på at være humoristisk og anderledes end offensiv".

Source: The Telegraph.co.uk

Kommentar:
Den Jødiske Apostel Paulus advarede os om, at de sidste tider ville blive forfærdelige. Gudbespottelse vil finde sted, og skidt og affald vil blive præsenteret som "hellighed".

Jesus havde ikke noget imod, at folk pegede fingre ad ham. Selv på korset tilgav han de mennesker, der havde pisket ham. Synd mod Messias vil blive tilgivet. Du er bare nødt til at omvende dig.

Der er et par synder, der ikke vil blive tilgivet. Disse vers er for de, der hævder at være blevet "troende" mennesker, men står i fare for at bedrage sig selv.

1. Synd mod Helligånden
2. Hvis vi ikke tilgiver dem, der forsynder sig mod os.

Matt 6:15:

”Men tilgiver I ikke mennesker, vil jeres fader heller ikke tilgive jeres overtrædelser.”

Mark 3:29:
”Men den, der spotter Helligånden, får aldrig i evighed tilgivelse, men er skyldig i en evig synd.”

Lad os tilgive denne barber og bede for ham. Det er klogt at advare, men altid forkert at forbande. Bed om, at han vil forstå, at Jesus elsker ham, og at der ingen frelse er uden Jesu blod. Amen.