01.06.2012

Hagl- og meteoritbyger rammer Indien.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
31. maj 2012.

10 procent af rishøsten i Vestbengalen er blevet beskadiget af haglbyger. En byge af meteoritter faldt på et område i det centrale Indien.

Haglbyger har i den forløbne uge ødelagt afgrøder - primært ris - for mere end 162 crore i staten (30 millioner USD). Men embedsmænd dæmper frygten for, at dette vil udløse en prisstigning på ris i de kommende dage.

Omkring 10,69 hektar jord, hvoraf afgrøder dækker et areal på over 1,36, blev påvirket. Det er cirka 10 procent af det samlede dyrkningsareal i 12 distrikter i staten. De berørte afgrøder er ris, majs, bælgfrugter, hvede, jute og grøntsager. Afgrøder på over 58.000 hektar jord er blevet ødelagt fuldstændigt, hvilket bevirker et tab på 166,2 ton afgrøder.

Source: The Times of India

En byge af sten fra rummet ramte et område i det centrale Indien samme uge som det store angreb af haglbyger. Dette er, hvad Indiens medier har gengivet:

Et forskerteam fra Mumbai vil rejse til Nagpur på mandag for at undersøge og studere virkningen af ​​sidste tirsdags store meteoritbyge i Katol-regionen. Den beskadigede flere huse, sagde en embedsmand i søndags. Holdet vil undersøge det, der forsøgsvist er kaldt ”Vinoba Meteorit Byge 2012”, for, om der er blevet dannet et krater i regionen, der dækker en afstand på omkring 200 kvadratkilometer.

Kommentar:
Haglbyger er ikke usædvanlige i Indien. Men denne store skade på rishøsten er spektakulær. Det er også meget usædvanligt, at en nation bliver ramt af både store hagl og en byge af meteoritter den samme uge.

Den Indiske regering kan hævde, at prisen på ris ikke vil stige. Men delstaten, Vestbengalen, har byen, Calcutta, som hovedstad og 90 millioner mennesker at brødføde.

Bibelen forklarer, at i slutningen af ​​tidsalderen vil der vise sig frygtelige tegn fra himlen. Det var forhåbentlig et klart kald til vækkelse for de 1,2 milliarder mennesker i Indien.

Luk 21:11:
”Der skal komme store jordskælv, og sted efter sted skal der komme hungersnød og pest; der vil ske forfærdelige ting og vise sig store tegn fra himlen.”

De globale medier er for optaget af Amerikansk info-underholdning til at registrere den slags ting i Indien. De omkring en milliard livsnydere i den Vestlige civilisation har ikke tid til at reflektere over denne slags begivenheder. Enden vil komme til dem som en overraskelse.