01.06.2012

Ehud Barak: Vi kan kopiere tilbagetrækningen fra Gaza.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
1. juni 2012.

"Hvis forhandlingerne mislykkes, skal Israel overveje en ensidig tilbagetrækning fra Vestbredden"

Forsvarsminister Ehud Barak sagde onsdag, at Israel bør overveje et ensidigt træk, hvis negationer med Palæstinenserne undlader at bære frugt.

"Vi er en koalition med 94 medlemmer i Knesset. Det er tiden til at lede en diplomatisk proces," sagde Barak onsdag morgen i en tale ved ”Tel Aviv University’s Institute for National Security Studies”. "Men hvis det ikke er muligt at nå frem til en permanent aftale med Palæstinenserne, må vi overveje en midlertidig ordning eller endda et ensidigt træk."

"Vi er her på lånt tid. Vi vil nå en mur, og vi må betale prisen. Folk, der nu er i koma, vil derefter spørge, hvorfor vi kunne ikke se dette komme," tilføjede han.

Source: Haaretz.com

Kommentar:
Ehud Barak er den højest dekorerede officer i den Israelske hær (IDF). Hans akkreditiver er som regel fremragende. Men som politiker har han sine åbenlyse svagheder.

Da Arial Sharon i 2005 besluttede at trække IDF ud af Gaza og udviske alle Jødiske ejendomme, blev det en af ​​de største katastrofer i Israel i moderne tid.

Kort efter tilbagetrækningen øgedes den Iransk-støttede terrororganisationen Hamas’ magt i Gaza.

Hvorfor antyder Ehud Barak, at den Israelske regering kan kopiere denne enorme fejltagelse?

Israel må aldrig trække sig tilbage fra Judæa og Samaria. Det er Jødisk land, og det behager Jesus Messias, at Jøderne har genopbygget ruinerne af Zion og bosat sig på bjergene i Zion.

Ehud Barak er et sekulært menneske. Han har brug for at åbne sin Bibel og begynde at læse Guds Ord.

Kan nogen give ham Brit Hadasha? (Den nye Pagt)