06.06.2012

Judæa og Samaria igen varm kartoffel i Israel.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
6. juni 2012.

Likud-partiet er delt i spørgsmålet om et lovforslag om regulering af bosættelser.

Den voksende kontrovers omkring den forestående afvikling af Beit El i Ulpana-kvarteret på Vestbredden truer for alvor med at ryste Likud. Kilder fra partiet fortalte Ynet tirsdag om en ideologisk splittelse mellem dem, der støtter den Højesterets-forordnede rydning af fem huse i kvarteret, og dem, som er imod den.

Premierminister Benjamin Netanyahu er imod det lovforslag, som har til formål at omgå rettens afgørelse. PM ønsker lovgivningen ophævet, og har derfor pålagt partidisciplin for alle Likuds ministre. Den pålægger dem at stemme nej.

De, der støtter lovforslaget, omfatter Knesset medlemmerne, Danny Danon, Tzipi Hotovely, Gila Gamliel, Miri Regev, Yariv Levin og koalitions-formanden, Zeev Elkin.

Source: Ynetnews.com

Kommentar:
Selve idéen om Zionismen er oppe til prøvelse i Likud-partiet i Israel. Benjamin Netanyahu går ind for at undgå international vrede, og vil derfor gå med til at slette en håndfuld Jødiske huse i en stor bosættelse.

Andre i Likud-partiet ønsker ikke, at det internationale samfund skal beslutte, hvor Jøder i Israel kan leve, eller ikke leve.

FN, USA og EU har allerede fortalt Netanyahu, at de forventer, at den Israelske regering vil slette husene. Antallet af Jødiske ejendomme er få, men den symbolske handling er af enorm værdi for den anti-Zionistiske lobby. Disse huse er ikke campingvogne eller telte på en bakketop i Samaria. Det er fuldt udbyggede Jødiske bungalows. Hvis Jerusalem er villig til at ødelægge deres hjem, hvorfor så ikke fjerne de andre 100.000 huse, som Islam kræver?

Dan 9:16:
”Herre, du som før har øvet retfærdige gerninger, lad nu din vrede og harme vende sig fra din by Jerusalem, dit hellige bjerg. For på grund af vore synder og vore fædres skyld er Jerusalem og dit folk til spot for vores omgivelser.”

Bibelens Gud ser til. Jøderne har fået endnu en chance for at adlyde Ham eller skrotte den Hebraiske Bibel, der forklarer, at Judæa og Samaria begge er Jødiske ejendomme.