25.06.2012

Opbrud indefra i den Jødiske stat.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
25. juni 2012.

Aktivister siger, at politiet anholdt 86 sociale demontranter sent lørdag, da folkemængden brød bank-vinduer og blokerede Ayalon motorvejen.

Godt 1.000 demonstranter fra ”social-retfærdigheds bevægelser” gik ned i det centrale Tel Aviv for at protestere mod, hvad de beskrev som politivold på et rally dagen før. Slagsmålet mellem demonstranter og politi brød ud, da demonstranter trængte igennem politiets linjer og marcherede fra Habima pladsen mod Rabin-pladsen flere blokke væk.

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
Før Israel blev forvist til Babylon og Assyrien (Syrien), var der borgerkrig blandt Jøderne. Det Jødiske hjemland brød i stykker, og dannede to konkurrerende kongedømmer.

Ved afslutningen af vejen vil staten Israel blive centret for den endelige Antikrist’s regering. Jerusalem vil blive forvandlet til et andet Sodoma og Gomorra.

Den endelige Antikrist’s regeringstid vil være kort – knapt nok tre et halvt år. Han vil komme til et svagt Israel, boykottet af alle nationer og bragt til underkastelse.

Åb 11:2:
”Men lad templets ydre gård være, og mål ikke den, for den er overladt til hedningerne, og de skal nedtrampe den hellige by i toogfyrre måneder”.

Når Jøder kæmper blandt sig selv, bliver deres forsvar svagt. Ud af kaos kommer behovet for en stærk leder, der kan forene mennesker af alle religioner.

Den endelige løkke rundt om halsen på Israel er ved at blive lagt. Det er hjerteskærende at se dette for alle os der elsker Israel - vore egne brødre og søstre.

Slm 69:29:
”Slet dem af livets bog, de skal ikke stå optegnet sammen med retfærdige!”

Åb 13:8:
”Og alle, der bor på jorden, vil tilbede det, enhver, hvis navn ikke, fra verden blev grundlagt, står skrevet i livets bog, det slagtede lams bog.”

Åb 20:12:
”Og jeg så de døde, både store og små, stå foran tronen, og bøger blev åbnet, og en anden bog blev åbnet, det er livets bog, og de døde blev dømt efter deres gerninger ifølge det, der stod skrevet i bøgerne.”

Alle, der nægter at acceptere Yeshua som Messias, vil simpelthen ikke få deres navn skrevet i livets bog. Hvis dit navn ikke er der, vil du stå overfor dommen og gå fortabt.

Åb 11:8:
”Og deres lig skal ligge på gaden i den store by, hvis åndelige navn er Sodoma og Egypten, og hvor deres herre blev korsfæstet.”

De, der fortæller Sandheden, vil stå over for en hård tid, også vidnerne i Jerusalem. Vælg i dag, hvem du vil tjene.