21.06.2012

Paven har arbejdet for et forenet Europæisk Katolsk Kongerige.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
21. juni 2012.

Hans pontifikat, Pave Johannes Paul II, har altid prædiket sin vision om et kristent Europa, der strækker sig fra Atlanterhavets kyst til Uralbjergene.

[Foto: Ronald Reagen delte Vatikanets visioner. Den Amerikanske præsident åbnede en ambassade ved "Pavestolen"].

Dette er budskabet fra den Amerikanske ambassade i Vatikanet til "State Department" i Washington. Det er blevet offentliggjort af Wikileaks.

2002-01-02 16:22
Side 02 VATICA 00024 021816Z
 ¶ 1. Pave Johannes Paul II har "velsignet" Euroens komme og kalder det et historisk skridt. I en henvendelse i Vatikanstaten den 1. januar sagde Paven, at han ønskede fred og velstand for landene i DEN EUROPÆISKE UNION. Han sagde, "Jeg håber, at den (Euroen) promoverer den totale udvikling af borgerne i de forskellige lande."

 ¶ 3. KOMMENTAR:
Indførelsen af Euroen støttes aktivt af Vatikanet, men mere af politiske end af økonomiske årsager. Vatikanets finansminister, Cardinal Sergio Sebastiani, har tidligere sagt, at Euroen kan ses som en slags ledestjerne for Europa", så den kan overvinde barriererne fra tidligere tiders splittelse og blive et incitament til større enighed blandt nationerne."

Gennem hele sit pontifikat har pave Johannes Paul II altid prædiket sin vision om et kristent Europa, der strækker sig fra Atlanterhavets kyst til Uralbjergene. Han vil sandsynligvis betragte indførelsen af Eurosedler og -mønter som et nyt skridt.

Source: Wikileaks

Kommentar:
At påstå, at den endelige anti-Krist vil herske over et "Forenet Europa" fra Portugal til hinsides Moskva, er ikke science fiction. Bibelen forklarer, at den sidste onde konge skal herske over hele verden.

Paven støtter slet ikke kristendommen, men et politisk og militært regelsæt. Han ønsker at blive den religiøse leder for hele Europa.

Wikileaks afslører igen, hvad den Europæiske elite er blevet enige om på hemmelige topmøder. Paven vil snart blive stemplet som den ultimative fredens mand, og NATO som hans "fredspartner".

Ved enden af vejen vil de alle få øje på Jerusalem, og komme for at "befri" byen fra de "horrible" Zionistiske Jøder.

Slaget ved Harmagedon vil være en grim opvisning af ondskab hos mennesker, der blev vildledt af paven, til at blive fjender af Bibelens Gud.