08.06.2012

Satan gør klar til at læse mærket på din hånd.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
8. juni 2012.

Mærkerne af blodet i din håndflad kan være dit id. Snart vil der være et "mærke" til rådighed til at sætte på din højre hånd eller på din pande.


Fujitsu udviklede længe før "Face Unlock" på Android 4,0 en endnu mere intim metode til sikker identifikation af brugeren - din blodbane.

PalmSecure er en teknologi, der rent faktisk har eksisteret i Japan i et par år nu samt i en række business-applikationer, lige fra sundhedspleje til banksektorer. Men den er ikke set så meget inden for forbrugerelektronik i USA. Den bruger et biometrisk godkendelses-system, der læser din håndflades vene-mønster.

En Fujitsu repræsentant fortæller mig her på CES, at det kun virker på vener med en aktiv blodgennemstrømning, så læg din "Mission: Impossible" 3D printere og denne form væk – den nye teknologi kræver den ægte vare.

Håndscannings-teknologien er allerede blevet set indbygget i mus og full-size tastaturer, men Fujitsu siger, at teknologien nu er skrumpet ind til den størrelse, hvor den let kan integreres i bærbare computere og andre enheder.

Bærbare computere med ”PalmSecure” er nu tilgængelige i Japan, og virksomheden ser i øjeblikket "på" Nord Amerika. Jeg vil ikke holde vejret, men hvis jeg gjorde, ville det gøre mine årer endnu nemmere at læse.

Source: Cnet.com

Kommentar:
Åb 13:15-18:
”Og det fik givet at blæse livsånde i dyrets billede, så dyrets billede også kunne tale og få alle dem dræbt, der ikke vil tilbede dyrets billede. Det får alle, store og små, rige og fattige, frie og trælle, til at sætte et mærke på deres højre hånd eller deres pande, så ingen kan købe eller sælge undtagen den, der bærer dette mærke, dyrets navn eller dets navns tal. Her kræves der visdom! Den, der har forstand, må regne på dyrets tal, for det er et mennesketal. Dets tal er 666.”

Vi skal alle blive tvunget til at bruge den ypperste teknologi. Vi vil bære vore id-papirer på vor højre hånd. Hvis vi ikke har dette id-papir, vil vi ikke få adgang til vores elektroniske penge. Vi vil ikke være i stand til at købe og sælge.

Det store flertal af befolkningen på jordens overflade læser ikke Bibelen. Og hvis nogen bruger Bibelen til at advare dem, er de ikke interesseret i at lytte. Når den sidste og endelige Antikrist kommer, vil han blive hyldet og hilst velkommen. De, der ikke underkaster sig denne "vidunderlige globale leder", vil simpelthen blive arresteret og henrettet som "forrædere af verdensfreden".

Mærk dig mine ord. Hvis du står på Djævelen side - eller blot støtter hans planer - skal du helt sikkert tilbringe evigheden sammen med ham i Helvede.

Tag ikke dette mærke. Tag i stedet stødene, og bliv henrettet for din tro på Jesus.