07.01.2013

IDF-oberst advarer om, at en tredje intifada er i gang.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
7. januar 2013.

"Den proces, der var ledet af Abu Mazen, er forbi og erstattet af den holdning, der støttes af Hamas".

IDF's Zion-sektorchef, oberst Yaniv Alaluf, advarer om, at den tredje intifada allerede er begyndt. "Vi er ikke længere på randen af en tredje intifada – den er her allerede. Vi forventer mange flere sammenstød fra nu af," sagde han.

Ynet skrev søndag, at Alaluf - en af GOC Central Command’s top-rangerende officer - talte efter en træningssession, der blev afholdt i området som en del af IDF’s bestræbelser på at håndtere de stigende spændinger på Vestbredden, som fulgte efter ”Operation Pillar of Defense” og PA’s status-opgradering i FN.

Alaluf’s vurdering af situationen var pessimistisk: "Den proces, der blev ledet af Abu Mazen, er ovre og erstattet af den holdning, der fremmes af Hamas. Abu Mazen forsøger at overleve Det Arabiske Forår, og han forstår, at vejen til forhandlinger med Israel er slut.

"Spørgsmålet er – hvad vil der følge efter? Vi vil måske se regionalt anarki sammen med vor egen militær-kampagne."

Sektorchefen udtrykte bekymring for, hvis Israel skulle organisere en ny militæroperation i Gaza eller blive nødt til at tage sig af en regional forværring: "IDF kan blive udsat for mangel på reservister."

Source: Ynetnews.com

Kommentar:
Et af de store bedrag i vor tid er baseret på en proklamation fra London og Washington: "Det er muligt for os at gøre en Islamisk terrorist til en statsmand. Vi ifører ham blot et jakkesæt og et slips, og giver ham "Nobels Fredspris".

Abu Mazen er Yasser Arafat’s efterfølger. Disse to mænd har aflagt den ed til "allah", at de aldrig vil opgive deres Jihad: At gøre en ende på staten Israel. På CNN og BBC blev de begge præsenteret som store "moderate freds-partnere" i at bringe Israel til ophør. Når de beder med deres lokale Imam, beder de alle til "allah" om at finde en endelig løsning på det "Jødiske problem".

IDF-obersten advarer om, at den tredje intifada er i gang. USA og EU har givet hundreder millioner af Dollars og Euro til den næste generation af Jihadister. De handler ligesom alle andre Nynazister.