12.01.2013

Mærkelige brag bekymrer dele af USA.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
12. januar 2013.

Den kraftige eksplosion, der rystede North Hollywood tirsdag aften, var stadig et mysterium næste morgen, oplyser myndighederne.

Hvad var det?

En embedsmand i ”Los Angeles Police Department” ved stationen i North Hollywood sagde, at politiet afsøgte området i en halv time tirsdag aften. Men politiet havde ikke held til at bestemme, hvad der forårsagede lyden. Betjenten sagde, at politiet har modtaget adskillige opkald om støj.

Omkring kl. 21:30 begyndte mange mennesker at Tweete om en kraftig eksplosion. Nogle mente, at det var kommet fra en Metro-station i North Hollywood, andre rapporterede, at de havde hørt en eksplosion i Studio City.

Source: LA Times

Massachusetts:
Politifolk fra Salem og Marblehead gennemsøgte Ocean Avenue tidligt lørdag morgen for at finde dokumentation for, hvad der havde forårsaget det store brag, der fik beboerne i hele området til at ringe 911.

Ifølge søndag formiddags logbog kl. 0:34 hos Salem politi modtog de flere opkald om et "højt brag" på Ocean Avenue. De var ude af stand til at finde kilden.

Mange af vore læsere i Marblehead rapporterede også, at de hørte lyden, som fik nogle af byens beboere til at spekulere på, om ikke det kom fra havnen.

Source: Marblehead Patch

Lexington County, SC:
Beboere i Redbank i Lexington County synes at have fået en højlydt opvågnen torsdag morgen, da flere rapporter viser en kraftig bragende støj i området.

WIS-News: 10 seere strømmede til vores Facebook-profil her til morgen og rapporterede lyden.

"Hvad var det rædselsvækkende brag i Redbank området," spurgte Lisa Russell Fields. "Folk siger, at det lød som et flystyrt eller en eksplosion."

"Jeg har også hørt det store brag i morges. Det gjorde en masse andre mennesker også. Det lød som en kanon tæt på eller sådan noget, og rystede hele bygningen/huset," sagde Jennifer Lee Stokes Kleine.

"Er der nogen, der har en konkret forklaring på det højlydte brag, der rystede huse i Lexington County omkring Redbank/YMCA/Old Barnwell Road-området i morges omkring kl 8:30," spurgte Mary Frances Henry Bell.

Ja, hvad var det?

”The Lexington County Sheriff Department” ved det heller ikke.

Source: wistv

Kommentar:
Der var en ekstra blomstrende støj i Utah, og den historie kan læses ved at klikke HER.

Det er ingen tilfældighed, at menneskeheden ikke kan forklare, hvad disse brag er. Der er to sider af en mønt; menneskeheden er enten ikke i stand til at forklare, hvad der sker, eller de kommer med deres videnskabelige udtalelser om, hvad de tror, der sker.

Men vi troende i Kristus kender Sandheden. Vor Herre Jesus Kristus har meddelt os hvilke tegn, der ligger forud for Hans komme.

Luk 21:25-26:
”Og der skal ske tegn i sol og måne og stjerner, og på jorden skal folkene gribes af angst, rådvilde over havets og brændingens brusen. Mennesker skal gå til af skræk og af frygt for det, der kommer over verden, for himlens kræfter skal rystes.”

Det ville ikke være nogen overraskelse for mig, hvis disse lyde fortsætter, bliver hyppigere, og forekommer i hele verden. Jesus advarer os, og i sin kærlighed til os, fortsætter Han med at fortælle os, at Hans tid er nær.

Luk 21:34-36:
”Tag jer i agt, så jeres hjerte ikke sløves af svir og drukkenskab og dagliglivets bekymringer, så den dag pludselig kommer over jer som en snare; for den skal komme over alle dem, der bor ud over hele jorden. Våg altid, og bed om, at I må få styrken til at undslippe alt det, som skal ske, og til at stå foran Menneskesønnen.”

Al ære tilhører Kristus for evigt! Gud velsigne jer, Glory