09.01.2013

Obamas Jøde-jægere er endelig ankommet.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
9. januar 2013.

Præsident Obama har valgt to Islam-venlige Amerikanere til tjenesterne som forsvarsminister og CIA-leder.

[Foto: De tre musketerer Hagel, Obama og Brennan vil jage Jøderne i USA]

USA's Præsident, Barack Obama, har udnævnt Chuck Hagel som sin næste forsvarsminister og terrorbekæmpelses-konsulenten, John Brennan, til leder af CIA, men nomineringen går måske ikke så glat.

Hr. Hagel’s Republikanske kollegaer har beskyldt ham for at være fjendtligt indstillet over for Israel og blød over for Iran. Hr. Brennan er også under kontrol på grund af barske forhørs-teknikker i CIA.

Begge aftaler skal bekræftes af Senatet.

Hr. Obama, som netop er vendt tilbage fra en familieferie på Hawaii, sagde på et pressemøde i Det Hvide Hus, hr. Hagel er "den leder, vore tropper fortjener".

Source: BBC

Kommentar:
Vi må takke Israels Gud for, at jægerne synes at være kommet til Washington. Fem millioner Jøder lever stadig så komfortabelt i USA som Jøderne i Tyskland og Polen i 1930erne.

De Jøder i USA, der stadig frygter Bibelens Gud, vil til sidst skulle vælge mellem at bøje sig for Obama eller bliver landsforvist som ”fjender” af fred og det nye universelle broderskab.

Jer 16:16:
”Jeg sender bud efter mange fiskere, siger Herren; de skal fange dem. Derefter sender jeg bud efter mange jægere; de skal jage dem på hvert bjerg og hver høj og i klippespalterne.”

Godt og udført.

Chuck Hagel er en engageret anti-Zionist, der ser på Israel som den urostifter i Mellemøsten, der har bragt Amerikanske værnepligtige i fare - selv de, der tjener i Irak og Afghanistan.

John Brennan har omfavnet Hizb "Allah, som dem, der ønsker godt i Libanon - en religiøs bevægelse, som, han hævder, udfører en masse velgørenhed og godt arbejde. Han foreslog endda, at deres militære fløj skulle deltage i den almindelige Libanesiske hær.

Sammen er Brennan, Hagel og Obama det perfekte team. De vil sikkert arbejde kraftigt sammen med Det Muslimske Broderskab for at fjerne "Jødernes illegale bosættelser", der bringer hele verden i fare. Og sådanne Jøder vil snart blive mærket som særlige "fjender af fred", og få at vide, at de må adlyde eller forlade Amerika.

Husk mine ord.