16.02.2013

Som i Noa og Lots dage - Statsmandat: Tillad drenge i pigers omklædningsrum.

Fra Endtimeheadlines.wordpress.com/
15. februar 2013.

I en ny, officiel fortolkning af statens lovgivning, udgivet af ”Massachusetts Commissioner of Education”, kræver Mitchell Chester, at skolerne tillader "transseksuelle" drenge at bruge pigernes garderober, baderum og omklædningsrum, hvis drengene "hævder", at de i virkeligheden er piger.

"Nogle elever kan føle sig utilpasse ved, at en transkønnet elev bruger samme kønsopdelte toilet, omklædningsrum eller garderobe," indrømmer det officielle dokument, men konkluderer så, at "dette ubehag ikke er nogen grund til at nægte adgang for transseksuelle elever."

Kris Mineau, præsident for ”Massachusetts Family Institute”, siger dog, at der er noget langt større end "ubehag" på spil.

"Skolekommissionens første pligt er at beskytte alle elever, lige fra børnehaven til niveau 12, og ikke at bringe dem i fare," sagde Mineau i en erklæring. "Det altoverskyggende problem med denne nye politik er, at åbning af pigernes baderum for drengene er en krænkelse af privatlivets fred og en trussel mod alle elevers sikkerhed."

Desuden redegør det politiske dokument hverken for lægeerklæring eller hormonbehandling, og heller ikke for, at forældrenes tilladelse er nødvendig for at en elev kan skifte køn: Hvis en dreng siger, at han er en pige, er han, hvad skolerne angår, en pige.

"Ansvaret for at fastlægge en elevs kønsidentitet ligger hos eleven," lyder det i udtalelsen. "En skole bør acceptere en elevs påstand om hans eller hendes kønsidentitet, når der er ... ’bevis for, at kønsrelateret identitet oprigtigt indeholder en del af en persons kerne-identitet.’" MORE.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Som det var i Noahs dager...