15.02.2013

Lederne af den frembrydende nye verdensorden.

Fra Ivarfjeld.com/
15. februar 2013.

USA’s og EU’s regeringer sigter mod at tilslutte sig den Transatlantiske frihandelsaftale.

Der er en bevægelse inden for USA's kongres og de 27 medlemsstaters regeringer for at fjerne eller lempe hindringerne for uhæmmet import og eksport.

USA og den Europæiske Union lancerede onsdag deres mest ambitiøse forsøg på at liberalisere den Transatlantiske handel og følge Barack Obamas engagement i en ny pagt, der er beskrevet i hans tale til Unionsstaten.

I en fælles erklæring fra Obama og præsidenterne for det Europæiske Råd og Kommissionen, Herman Van Rompuy og José Manuel Barroso, stod der, at de ville kickstarte bevægelserne i den Amerikanske Kongres og iblandt de 27 EU-regeringer, for at indlede forhandlinger om en ny frihandelsaftale, der søger at eliminere eller lempe hindringer overalt lige fra bilen og den farmaceutiske industri, til service, landbrug og investeringer.

Amerikanske og Europæiske erhvervsledere blev også euforiske. US’s kammer for Handel og Forretninger i Europe, som repræsenterer EU’s nationale arbejdsgiver-forbund, sagde: "At afskaffe tolden vil kun øge USA-EU handelen med mere end 120 milliarder US $ inden for fem år."

Source: The Guardian

Kommentar:
Med Pavens pludselig fratræden og den nye Verdensorden i pipelinen går vi ind i slutspillet. Den næste Pave vil fremme en Én Verdensreligion, og den sidste og endelige Antikrist vil komme.

Barack Hussein Obama og José Manuel Barroso vil fremme en ny Verdensorden. Den religiøse mand, som vil udføre mægtige falske mirakler, vil blive budt velkommen til at forsøge på at gøre nogle mirakler også med verdensøkonomien.

Den sidste og endelige Antikrist vil være som ingen nogensinde før. Han vil endda kunne narre Jøderne til at tro, at han er "Fredsfyrsten". Ledelsen i Israel vil sætte deres lid til ham, og lade ham regere ved et "særligt regime" med Den gamle By som base.

Men mange vil advare om, at dette er fup. De vil vidne om denne løgn i Jerusalem, og blive slemt forfulgte og endda myrdet.

Åb 11:3:
”Og jeg vil sætte mine to vidner til at profetere i tolv hundrede og tres dage, klædt i sæk.”

Åb 11:7-8:
”Når de har fuldført deres vidnesbyrd, skal dyret, der stiger op af afgrunden, føre krig mod dem og sejre over dem og dræbe dem. Og deres lig skal ligge på gaden i den store by, hvis åndelige navn er Sodoma og Egypten, og hvor deres herre blev korsfæstet.”

Midt i smerten og modgang viser Herren Jesus sig med fuld magt.

Matt 24:30-31:
”Og da skal Menneskesønnens tegn komme til syne på himlen, og da skal alle jordens folkestammer jamre, og de skal se Menneskesønnen komme på himlens skyer med magt og megen herlighed. Og han skal sende sine engle ud med høj basunklang, og de skal samle hans udvalgte fra de fire verdenshjørner, fra den ene ende af himlen til den anden.”

De, der ikke har accepteret og tilbedt Dyret, vil blive taget op til Himlen i en Bortrykkelse. Resten vil blive efterladt, og stå overfor Guds vrede over menneskeheden. De har nægtet at tage imod Guds Søn, men ville hellere bøje sig for den endelige Antikrists regering.

I modsætning til Antikrist ankommer den tilbagevendende Messias ikke med fly til Tel Aviv, men viser sig på Himlens skyer og lander på Oliebjerget i Jerusalem.

Zak 14:4:
”På den dag skal han stå på Oliebjerget, som ligger øst for Jerusalem. Oliebjerget skal spaltes i to dele fra øst til vest, så der dannes en meget stor dal. Den ene halvdel af bjerget skal rykke mod nord, den anden mod syd.”

Hvilken side er du på?

Har de, der hævder at være "Kristne ledere", allerede været i stand til at bedrage dig?