21.03.2013

Netanyahu accepterer Islams og Obamas "Palæstinensiske løgne.”

Fra Ivarfjeld.com/
21. marts 2013.

Israels PM accepterer en to-stats løsning, og kalder de Arabere, der besætter bjergene i Zion, for "Palæstinensere".

Hvad angår det Palæstinensiske spor, udtalte Netanyahu klart og utvetydigt blot to dage efter, at hans nye regering blev taget i ed, at han stadig var engageret i en to-stats løsning.

"Jeg ved, at der er blevet stillet spørgsmål om, hvad politikken i den nye regering vil være med hensyn til fred med Palæstinenserne. ”Så lad mig gøre det klart,” sagde han, "Israel er fortsat fuldt engageret i fred og en løsning med to stater for to folk. Vi rækker vore hænder ud til det Palæstinensiske folk i fred og venskab."

Han sagde, at han håbede, Obamas tur ville hjælpe de to sider til at opnå "det historiske kompromis, der vil afslutte vore konflikter én gang for alle."

Source: The Jerusalem Post

Kommentar:
Benjamin Netanyahu er en semi-religiøs mand, der ikke bedømmer, at Israels Gud virkelig mener, hvad Han siger.

Hvis Netanyahu havde frygtet den levende Gud, der ikke accepterer løgn og bedrag, ville han aldrig have kaldt de Arabere, der besætter Zions Bjerg, for "det Palæstinensiske folk." Der har aldrig været en "Palæstinensisk stat", ud over den Palæstinensiske stat, Trans-Jordan. Netanyahu accepterer et PLO-slogan fra 1964.

Ordspr. 27:6:
”En vens hug er velmente, en fjendes kys er falske.”

Netanyahu vil acceptere, at distrikterne, Judæa og Samaria, skal indgå i en ny Arabisk stat, frugterne af den såkaldte "to-stats-løsning".

Benjamin Netanyahu er den første Premierminister i Israel, der har bøjet sig for Washington, som står på Islams side. Netanyahu var den første PM i Israel, der forsøgte at kvæle Jødiske bosættelser ved at indføre et forbud mod stiftelse af skoler, børnehave og synagoger i Judæa og Samaria.

Hvad er Netanyahus næste pipeline?

Ligesom Arial Sharon gav sig under pres og begavede PLO med Gaza, vil Netanyahu give Obama "Vestbredden" i bytte for militær støtte og hårdere retorik mod Iran. Den såkaldte "fredsskaber" fra Washington ser ud til at få sin vilje.

Den endelige fælde synes at være lagt for det Jødiske folk. Bibelen forklarer, at Jøderne skal stå overfor det ultimative forræderi, og blandt deres egne brødre vil der være politiske ledere, der er villige til at gå på kompromis med Sandheden.

For alle Evangeliske Venner af Israel er det smertefuldt at se Jødiske ledere, der mangler dømmekraft. Vort eneste håb er, at Jesus Messias vil forbarme sig over deres sjæle den dag, Han pludselig vender tilbage, ligesom jeg lever i håbet om, at Jesus Messias vil forbarme sig over min sjæl. Amen.