14.04.2013

Amerikanske Jøder støtter Jihad'ister, der kritiserer Zionister.

Fra Ivarfjeld.com/
13. april 2013.

Det Jødiske universitet i USA gav ”International Advocate of Peace Award” til tidligere præsident Jimmy Carter.

Nedenstående rapporterer den velkendte Zionistiske klummeskribent, Caroline Glick:

På trods af Jimmy Carters lange anti-Israelske historie, ja, anti-Semitiske handlinger og adfærd, har man taget beslutning om at skænke ham en fornærmende æresbevisning, ikke kun for fredens sag, men som årsagen til de juridiske Jødiske rettigheder.

Som fortaler for Hamas og én, der revser Israel som en illegal "apartheid" stat, har Carter en lang historie med udtalt modstand mod både Jødiske menneskerettigheder og levedygtig fred mellem Israel og dets naboer.

For udenforstående var beslutningen i det Ortodoks/Jødiske Universitets juratidsskrift om at ære Carter chokerende, men efterhånden som man finder ud af det, giver ”Cardozo Journal of Conflict Resolution” næsten udelukkende sin Pris til folk, der er aktive i at presse Israel til at gøre indrømmelser til de Palæstinensiske terrorister, der forkaster Israels ret til at eksistere.

Tidligere vindere inkluderer Dennis Ross, Bill Clinton, Richard Holbrooke, George Mitchell, John Wallach og ”Seeds of Peace” og, måske mest forbavsende, den frimodige ærkebiskop og Jødehader Desmond Tutu.

Med andre ord blev Carter ikke valgt til Prisen på trods af hans anti-Israelske rekord. Han blev valgt på grund af hans anti-Israelske rekord.

Det er slemt nok, at Liberale Jødiske ledere ikke vil tale imod den Koran-inspirerede ondskab, der kendetegner Det Muslimske Broderskabs ideologi. Men det, deres egen moralske blindhed får dem til at gøre, er værre.

I onsdags gav “Yeshiva University's Cardozo Law School's Journal of Conflict Resolution” sin årlige Pris til en international talsmand for fred - tidligere Præsident Jimmy Carter.

The New York Times har bemærket, at Morsis revselse af Jøder som "aber og svin" var "en nedværdigelse af Jøderne, der er kendt i hele den Muslimske verden."

Det er dominansen af moralsk relativisme i Liberale organer som New York Times, der gør selv den mest undskyldende blotlæggelse af Det Muslimske Broderskab til en stor begivenhed.

Og det er overvægten af Liberale Ortodokse i de almindelige Jødiske samfund, der gør det næsten umuligt for Jødiske ledere at tale imod Det Muslimske Broderskab, til trods for den åbenlyse fare for folkemorderisk Jødehad ikke blot i Israel, men for Jøder overalt.

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
For en ikke-Jødisk tilhænger af Zionisme er det vigtigt at følge begivenhederne i den Jødiske verden. Israel og vore Jødiske brødre og søstre er os kære.

For fuldt ud at forstå den Jødiske verden er vi nødt til at have et Bibelsk perspektiv. Ikke alle Jøder i fortiden gjorde, hvad der behagede Gud, Abrahams, Isaks og Jakobs Gud. Ligesom i ørkenen i Sinaj har mange gjort oprør. Ikke alle Jøder i dag gør det, der behager Gud.

Salm 12:3:
”De taler løgn til hinanden med glatte læber og tvedelt hjerte.”

Ordspr 26:24:
”Med læberne forstiller den hadefulde sig, men i sit indre tilrettelægger han svig.”

Enhver Amerikansk Jøde, der støtter anti-Zionisme, kan kun med store vanskeligheder hævde at være en "sand Jøde". Han er parat til at forråde sine brødre og søstre, som korrekt er kommet hjem til Israel, og har slået sig ned på bjergene i Zion. Den virkelige prøve i vore dage består i, om Jøder og Hedninger støtter de Jødiske bosættere i det Bibelske hjerteland i Israel.

Esaj 29:13:
”Herren siger: »Dette folk dyrker mig med munden og ærer mig med læberne, men deres hjerte er langt borte fra mig, og deres gudsfrygt er tillærte menneskebud.”

Matt 15:8:
”Dette folk ærer mig med læberne, men deres hjerte er langt borte fra mig.”

Jimmy Carter støtter den radikale Islam, der hævder, at "al Quds" (Jerusalem) tilhører tilhængerne af "Allah".

Ikke alle, der hævder at kende Gud, kender Ham. Vi må være forsigtige, så vi ikke gør Satans værk, i "guds" navn. At støtte Jødernes fjender er præcis dette værk. Det er vildledende, umoralsk og djævelske.

Yeshua Messias forbarme sig over alle de bedragede sjæle. Amen.