13.04.2013

Nye nyhedsudsendelser fra Israel.

Fra Israeltoday.co.il/
12. april 2013.

Israel er indstillet på at lancere et netværk med 24-timers globale nyheder.
Israel har i årevis talt om at markedsføre et globalt nyhedsnetværk i konkurrence med bl.a. CNN, BBC og Al Jazeera. Det fremgår, at drømmen endelig kan gå i opfyldelse denne sommer med lancering af i24news.

Det bliver privat finansieret, så det vil ikke være afhængigt af regeringens opbakning eller donationer fra det Jødiske samfund. i24news vil få base i Tel Aviv's stor-område, hvorfra det vil sende til hele verden på Engelsk, Fransk og Arabisk.

En række prominente personligheder fra den Israelske radio har sluttet sig til i24news, og har derved giver nyhedskanalen en langt bedre chance for succes end tidligere forslag om et Israelsk globalt nyhedsnetværk.

Med Israel og konflikterne omkring nationen, som de internationale medier forlanger så meget fokus på, giver det mening for den Jødiske stat at sende radio- og tv-nyheder ud fra et Israelsk perspektiv til et globalt publikum.

Interesserede kan allerede nu besøge www.i24news.tv og tilmelde sig for at blive underrettet, når kanalen officielt lanceres.