12.04.2013

Dine tanker er den vigtigste indgang for Antikrist.

Fra Ivarfjeld.com/
12. april 2013.

I stedet for at skrive din adgangskode, behøver du blot at tænke på den, takket være et nyt trådløst headset, udviklet af forskere.

At huske adgangskoderne til alle dine websteder kan være irriterende. Der er kun så mange tegn, tal og varianter, som du kan huske, og at skrive dem ned, så alle kan finde dem, er næppe en god løsning.

Forskere ved ”University of California Berkeley School of Information” har udviklet den enhed, der undersøger mulighederne for en hjernebaseret godkendelse af en computer som erstatning for adgangskoder.

Ved at måle hjernebølger med biosensorteknologi er forskerne i stand til at erstatte adgangskoder med "adgangstanker" til computer-godkendelse, rapporterer websitet ”Mashable”.

Et headset til 100 $ forbindes trådløst til en computer via ”Bluetooth”, og enhedens sensor hviler mod brugerens pande, hvilket giver et EEG-signal fra hjernen. ”NeuroSky Mindset” ligner alle andre Bluetooth-sæt og er mere brugervenligt, siger forskerne.

Hjernebølger er også unikke for hver enkelt, så selv hvis nogen kendte din adgangstanke, ville deres EEG-signaler være anderledes. "Flere EEG-sensor-headsets er umulige at skelne fra et konventionelt Bluetooth-headset til brug sammen med mobiltelefoner, musikafspillere og andre enheder,” sagde de.

Source: The Times of India

Kommentar:
Ingen kan styre dine tanker. Det er derfor, du er en fri mand.

Glem det. Myndighederne vil overvåge dig, aflytte dig, programmere dig og fodre din hjerne med korrekte tanker. Og hvis du kan føre tilsyn med adgangskoder, der er gemt i din hjerne, så kan den tekniske indretning, der overvåger dine tanker, samt de, der har skabt disse enheder, det også.

"Tankebølger" er ikke noget nyt. I den åndelige verden forsøger både Helligånden og dæmonerne at stå i spidsen for vor underbevidsthed og drømme.

Ligeledes vil den sidste og endelige Antikrist tilbyde at kontrollere os alle 24 timer døgnet rundt. Store multinationale selskaber har brugt "tankebølger" i de sidste 60 år. Hvis du ser en film, og føler trang til en cola, er filmskaberne blevet betalt af Coca Cola Company for at indsætte billeder af colaflasker i mikrosekunder.

At blive "tagget" med GPS-teknologi giver myndigheden en to-vejs-adgang til dit liv og endda til dine tanker. I løbet af natten kan gode taler af Obama eller andre sendes til din hjerne. Den næste morgen vil du så vågne op og råbe "Pris være Obama".

Kom offline og forbliv det. Hold på med at læse din Bibel, og sig et evigt og højt: "Pris være Jesus".