08.04.2013

Et Israel, der er i stand til at løse Europas energiproblemer.

Fra News that Matters.
8. april 2013.

Mange Europæere taler om at boykotte Israel. Men snart vil de måske ikke være i stand til at leve uden naturgas fra den Jødiske nation.

”The Jerusalem Center for Public Affairs” (JCPA) har udarbejdet dette interessante studiepapir:

Den mest sandsynlige kortsigtede destination for Israels naturgas er Jordan. Tilslutning fra Israels nye gasnet til Jordan er en relativt billig og enkel sag. Men Israel vil næsten helt sikkert have meget større mængder til eksport.

På grund af sin geografiske nærhed ville Europa synes at være det naturlige eksportmarked for Israelsk gas. Desuden står Europa over for en større gasforsynings-krise på grund af spredningen af ustabilitet i Algeriet og resten af Nordafrika. Men Asien kan fremstå som Israels foretrukne eksportdestination. Det Australske firma, Woodside, som har erhvervet omkring en tredjedel af rettighederne til Leviathan-feltet, har informeret om det.

Source: JCPA.org

Kommentar:
Israel er ekspert i at velsigne dem, der forfølger dem, som Messias påbød det.

Rom 12:14:
”Velsign dem, der forfølger jer, velsign, og forband ikke.”

Det ville være en mægtig ironi, hvis Europa en dag fik den Arabiske olie afbrudt, og måtte sætte sin lid til Israelsk gas.

Salme 128:5:
”Herren velsigne dig fra Zion, så du ser Jerusalems lykke, så længe du lever.”

Dele af Europa er hundekold om vinteren. Det ville være en stor oplevelse at se endnu en bekræftelse på gyldigheden af Jesu løfte til Abraham:

1 Mos 12:2:
”Jeg vil gøre dig til et stort folk og velsigne dig. Jeg vil gøre dit navn stort, og du skal være en velsignelse.”

Ingen tvivl om, at Messias selv er den ultimative Jødiske velsignelse til verden. Men han er ikke en nation. Hans kødelige familie er stadig omkring os, og de er blevet en nation og en velsignelse for os alle.

Rom 15:8:
”Hvad jeg siger, er, at Kristus er blevet tjener for de omskårne for at vise, at Gud har talt sandt, og for at stadfæste løfterne til fædrene.”

Pris HERREN, Israels Gud, og Hans Yeshua Messias.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Israelsk olje og gass er oppfyllelse av profetier

"Om Asher sagde han: Velsignet være Asher blandt sønner, måtte han være elsket af sine brødre og dyppe sin fod i olie." 5 Mos 33:24.