08.04.2013

Iran og Nordkorea er ukontrollerbare våbenmagter.

Fra Ivarfjeld.com/
8. april 2013.

Nordkorea er i stand til at bruge deres atombomber, og Ayatollahen i Iran truer med at affyre atommissiler i alle retninger.

Den Israelsk PM, Benjamin Netanyahu, gav en gruppe Amerikanske senatorer denne advarsel:

"I dag er det mere tydeligt end nogensinde før, at vi simpelthen ikke kan tillade en situation, hvor et regime, der kræver vores udslettelse, opnår våben til udslettelse."

"Det må forhindres for enhver pris."

Det sagde Netanyahu ved et møde med fem medlemmer af det Amerikanske Senat, ledet af senator Kirsten Gillibrand (D-New York).

Fornyede samtaler mellem atommagterne P5+1 (USA, Storbritannien, Frankrig, Rusland, Kina og Tyskland) og Iran begyndte i fredags, hvor Israelske ledere pegede på den nukleare sabelraslen i Nordkorea som et eksempel på, hvordan fremtiden kunne se ud, hvis Den Islamiske Republiks illoyale atomprogram ikke bliver stoppet.

Source: ICEJ.org

Kommentar:
Da USA har brugt atombomber mod to byer i Japan, vil det være tåbeligt at tro, at der ikke er totalitære regimer, der er villige til at kopiere det.

Både Clinton og W. Bush-administrationerne lovede at stoppe Nordkorea fra at blive nukleart. Nu ønsker Hussein Obama-administrationen at blive troet i forhold til Iran.

At stole på Obama er en dødelig fælde. Det næste ukontrollerbare våben på Washingtons dæk, vil blive den Islamiske republik, Iran.

Jesus Messias advarede os om, at Jorden skal ødelægges og forsvinde; men ikke før Hans andet komme. En atombombe kan ødelægge kroppen, men vil hundrede procent sikkert ikke være i stand til at ødelægge vor sjæl.