09.04.2013

IDF chef: Intet våben, der dannes imod os, skal have fremgang.

Fra Israeltoday.co.il/
9. april 2013.

Selvom han undlod at henvise til Bibelen eller direkte anerkende Gud, syntes den Israelske hærchef, Lt-Gen. Benny Gantz, at give et nik til de Bibelske løfter om Israel under markeringen af ”Holocaust Remembrance Day” i Auschwitz mandag.

I en tale til et stort antal Israelske, Jødiske og ikke-Jødiske notabiliteter, lød Gantz som Esajas 54:17, da han erklærede, "der er ingen våben eller onde hensigter, der kan bestå" imod Israel.

Gantz sagde, at tilstedeværelsen af Israelske Jødiske soldater i Auschwitz, sammen med deres tilhængere, var "et levende bevis på lysets sejr, moralens sejr og Israels sejr."

Selv de mest beregnende og velsmurte forsøg på at ødelægge staten Israel har slået fejl, og de, der udtænkte det, er faldet fra magten, ligesom profeten varskoede.

Men vel vidende, at sådanne forsøg ikke vil ophøre, sagde Gantz, at Israel "ved bedre end at gøre eksistentielle trusler til lys," sandsynligvis en reference til det genstridige Iranske atomprogram.
-----------------------------------------------------------------------------------
Esajas 54:17: ”Intet våben, der dannes imod dig, skal nå sit mål; Hver tunge, der rejser sig mod dig, skal du dømme skyldig i retten. Sådan er Herrens tjeneres lod, deres retfærdighed kommer fra mig, siger Herren.”