10.04.2013

Muslimer bringer forbandelse til den Israelske ambassadør i Paris.

Fra Ivarfjeld.com/
10. april 2013.

Ambassadør: "Vi må fortsætte med at arbejde sammen mod ekstremisme".

En delegation af Imamer fra Det hellige Land er på besøg i Frankrig, sponsoreret af den Israelske ambassade. På dagsordenen: Et møde med lederne af de Jødiske og Muslimske samfund, og bønner i Moskeer over hele landet.

Imamerne blev sendt til Frankrig af Udenrigsministeriet i samarbejde med Indenrigsministeriet (religiøs autoritet), som en delegation, herunder religiøse ledere fra Haifa, Jadeidi, Majd al-Kurum, Jaffa og Rahat, på et officielt besøg, der varer fra 3. til 10. april.

Besøget fungerer som et genbesøg til de Franske Imamer, der besøgte Israel i november, ledet af Imamen i Drancy, Hassen Chalghoumi. Han har i en række år været aktiv for at fremme samarbejdet mellem Jøder og Muslimer, og for at fremme integrationen af Muslimer i det Franske samfund.

På grund af sine ukonventionelle aktiviteter, får Chalghoumi hyppigt trusler mod sit liv og bliver beskyttet af det Franske politis enhed for personlig sikkerhed.

Source: Ynetnews.com

Kommentar:
Hvad sagde Israels Gud om at tilbede hedningernes "guder"?

Jeg er klar over, at der er to millioner Israelske Arabere i staten Israel, og det store flertal af dem er Muslimer. Som borgere i Israel har de ret til at praktisere deres tro, så længe .... de ikke skader nogen.

Problemet med Muslimernes "gud" er, at han er en terror-"gud". Der er mere end 160 vers i Koranen, der kalder alle tilhænger af Muhammed til Jihad. De, der ikke underkaster sig Islam, skal blive forkrøblet eller dræbt.

Her er et Jihad-vers fra Koranen.

[Sura 5:33]
«Den blotte gengældelse for dem, der bekæmper ”Gud” og hans budbringer og begår forfærdelige forbrydelser, er at blive dræbt eller korsfæstet, få hænder og fødder skåret af på skift, eller at blive forvist fra landet. Dette er for at ydmyge dem i dette liv, og så skal de lide en langt værre straf i det Hinsidige».

Det er ikke klogt af den Israelske ambassadør i Frankrig at lade nogen Muslim bruge hans bopæl til at bede imod Mekka. Hvis Muslimerne er villige til at bede imod Jerusalem og forblive tro imod den Zionistiske stat, så OK. Men ellers må de bede i deres egne huse.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Dette siger Hærskarers Herre, Israels Gud: I har set hele den ulykke, jeg bragte over Jerusalem og alle Judas byer. I dag ligger de i ruiner, og ingen bor der, fordi de handlede ondt og krænkede mig ved at gå hen og tænde offerild og dyrke andre guder, som hverken I eller jeres fædre kendte." Jer 44:2-3.

"Men de feje og troløse og afskyelige og morderne og de utugtige og troldmændene og afgudsdyrkerne og alle løgnerne skal få deres lod i søen, der brænder med ild og svovl; det er den anden død." Åb 21:8.