07.04.2013

Israelske hackere slår tilbage.

Fra Israeltoday.co.il/
7. april 2013.

I sidste uge truede de internationale hackere, der opererer under paraplyen, Anonymous, med at "slette Israel fra internettet" i et massivt koordineret angreb, planlagt til i dag. Midt på søndag formiddag var dette angreb stort set mislykkedes, og Israelske hackere havde selv scoret nogle slag mod de udenlandske angribere.

Der var en stigning i cyberangreb mod statslige Israelske edb-systemer og hjemmesider hos de lokale banker, samt talrige mindre websites og netværk. Men næsten alle disse angreb blev afværget af Israels voksende netværk af cyber-forsvar.

"Der er næppe sket nogen reel skade," sagde Yitzhak Ben Yisrael fra Israels ”National Cyber Bureau” til Associated Press." Anonymous har ikke kvalifikationer til at skade landets vitale infrastruktur."

En række mindre Israelske hjemmesider blev midlertidigt ødelagt, og som gengældelse ødelagde Israelske hackere hjemmesider hos Islamistiske grupper i hele regionen.

Men mere imponerende er det, at Israelske hackere trængte ind på den hjemmeside, der er forbundet med Anonymous’s kampagne mod Israel - opisrael.com. I stedet for at læse om Anonymous' anti-Israelske holdninger, blev de, der besøgte opisrael.com søndag morgen, præsenteret for et pro-Israelsk banner og en lang liste med fakta vedrørende Israels legitimitet og historien om det Jødiske folk.

Israelerne opererede under det nyligt dannede banner fra det Israelske ”Elite Strike Force”.