26.04.2013

Messias ved „Ma'avar“

Fra Israelheute.com/
26. april 2013.

Modstandere af Israel-Kristne har opfundet udtrykket "Christ at the Checkpoint.“ Jesus erstattes i denne rolle med en Israelsk, militærsikret grænseovergang (ma'avar gvul). Disse overgange er sikkerhedssluser. De lukker sikkerhedsmæssigt Jerusalem af fra områderne under Palæstinensisk selvstyre.

Men Jesus står også på den anden side i denne sammenligning. Kaptajn Josh, en Messiansk Jøde, havde i mange år ansvaret for mange af disse overgange. I dag uddanner Josh soldater, der er ansat dér. Officeren forsøger at demonstrere Jesu kærlighed i en vanskelig situation. "Vi har brug for at bortfiltrere eventuelle terrorister“.

Igen og igen forsøger nogle at gemme sig i mængden. Vi er nødt til at kontrollere hver enkelt. Mange er derfor irriterede og forsøger at trænge sig forbi kontrollen. Det er en hård opgave.

"Nogle gange bliver afspærringen ophævet, da den konstante friktion mellem checkpointet og Palæstinenserne kunne tilskynde til had. Josh siger dertil: "Hvilke alternativer har vi? Hvordan skal vi forhindre terrorisme? Tro mig, det er det mindste onde." For nyligt trak en mand pludselig en pistol og skød og dræbte en soldat bagfra .. Så løb han væk. Under løbet skød manden igen og sårede en soldat.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden:
1. "Chist at the Checkpoint"
2. "Israelsk Apartheiduke"
3. "Saabel Center"

Se under "Befrielsesteologi" på Israel og Endetiden. (Højre sideblog)