30.05.2013

De Russiske S-300 bringer Israel hen imod krig med Syrien.

Fra News that matters
30. maj 2013.

Både Rusland og EU sender våben, som kan dræbe mennesker i "Allah’s" navn.

Den Israelske Forsvarsminister, Moshe Ya'alon, sagde tirsdag, at Ruslands leverance af S-300 missiler til Syrien "er en trussel, og jeg kan bevidne, at handelen ikke gør fremskridt. Forsendelsen er ikke kommet af sted endnu. Lad os håbe, at de ikke gør det, og hvis de gør det, vi vil vide, hvordan vi skal handle."

Syrien underskrev i 2010 en kontrakt om at købe fire S-300 systemer i en handel på 800 millioner$. På anmodning fra Israel udskød Rusland leveringen af det første parti sidste år.

”Sunday Times” rapporterede, at efter det påståede Israelske angreb på mål nær Damaskus tidligere i denne måned, var Russerne rasende, og Udenrigsminister Sergey Lavrov sagde, at kontrakten ville fortsætte.

I en samtale med journalisterne efter en briefing på en base i ”Home Front Command” i Ramla, sagde Ya'alon: "Home Front Command har draget mange erfaringer fra de sidste år og giver nu befolkningen mulighed for at håndtere krigstidens begivenheder."

Source: Ynetnews og Sunday Times

Kommentar:
Hvis alt var roligt i Syrien, ville hverken Russerne eller EU have bevæbnet Syrerne med avancerede våben.

Nu sender begge supermagter skydevåben til de, der vil myrde for "Allah" og hans budbringere.

Lige på den anden side af grænsen til Israel ligger Armageddons marker. Både Russerne og Europæerne skal møde Israels Guds vrede på dette sted.

For hvad skal Assads regime med avancerede S-300 anti-luftraketter?

Har Islamisk Jihad fly?

Absolut ikke. Men Israel har.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Hvad er Armageddon?