15.05.2013

Den Britiske forsvarsminister frygter fascismen i Europa.

Fra News that matters.
14. maj 2013.
Af Ivar Fjeld.

Forsvarsminister Philip Hammond er den anden kabinetsminister, der siger, at han ville stemme for, at Storbritannien forlader EU.

Men ligesom Uddannelsesminister Michael Gove siger han, at David Cameron skal have en chance for at komme tilbage fra Bruxelles med bemyndigelsen, før der træffes en afgørelse.

Mr. Hammond sagde til ”BBC Radio 5live” at det ville være "at give op" at forlade EU uden et forsøg på reform. Mr. Cameron har lovet en folkeafstemning i 2017.

"Hvis valget står mellem en Europæisk Union, skrevet præcis som den er i dag, og ikke er en del af den, så må jeg sige, at jeg er på samme side af argumentet som det, Michael Gove har fremsat," sagde Mr. Hammond i et interview på ”Radio 5live’s” om Pienaar’s politik.

Source: BBC

Kommentar:
Hvis det ikke havde været for Storbritanniens ensomme kamp i 1940, ville alle Europæere have levet under et Fascistisk styre. Fascismen blev besejret i 1945, men dukkede op igen i februar 1992 med Maastricht-traktaten.

De fleste af de Europæiske nationer har sat demokratiet og deres nationale parlamenter til side. Men Europæerne har aldrig stemt "ja" til at oprette en ny anti-demokratisk union i Europa.

Åb 17:11-13:
”Og dyret, som var og ikke er nu, er selv både den ottende og én af de syv, og det går sin undergang i møde. Og de ti horn, du så, er ti konger, som endnu ikke har fået kongemagt, men som en enkelt time får magten sammen med dyret. De har alle samme tanke, og deres magt og myndighed giver de dyret.”

I lande som Tyskland, Italien og Det Forenede Kongerige har der aldrig været afholdt en folkeafstemning. De nationale forfatninger blev ophævet af eliten. I Frankrig stemte 51 procent "ja" til at ophæve Frankrigs forfatning.

Der er nogle få stemmer for demokratiet tilbage. Lad os håbe, at den Britiske Forsvarsminister Philip Hammond fortsat vil kæmpe for et frit og demokratisk Europa. Men mænd som Hammond har desværre ikke mange chancer for at slå igennem.

Den sidste og endelige konge vil være en Global regent, der løftes til magten af 10 kongeriger. Én af dem er den udemokratiske Europæiske Union.

Hold fast ved din tro på Jesus Messias. Han vil kvæle det Europæiske super-kongedømme, og afskaffe alle de nuværende onde dage.