14.05.2013

Når al-Qaeda kæmper med Amerikanske våben i Syrien.

Fra News that matters.
13. maj 2013.
Af Ivar Fjeld.

Oprørere i Den Frie Syriske hær er deserteret til den Islamistiske gruppe, Jabhat al-Nusra.

Denne veludrustede organisation, der er forbundet med al-Qaida, har lokket mange anti-Assad krigere væk, siger brigadecheferne.

Syriens væsentligste væbnede oppositionsgruppe, Den Frie Syriske hær (FSA), mister krigere og kapacitet til Jabhat al-Nusra, en Islamistisk organisation med forbindelser til al-Qaeda. De fremstår som den bedst- udstyrede, -finansierede og -motiverede kraft, der bekæmper Bashar al-Assad’s regime.

Beviset for al-Nusra’s voksende styrke, indsamlet fra Guardian interviews med FSA kommandører i hele Syrien, understreger dilemmaet for USA, Storbritannien og andre regeringer, eftersom de overvejer at stille spørgsmål om de bevæbnede anti-Assad oprørere.

John Kerry, USA 's Udenrigsminister, siger, at hvis forhandlingerne fortsætter mellem den Syriske regering og oppositionen - som USA og Rusland foreslog i tirsdags – "så vil det forhåbentligt ikke være nødvendigt [at bevæbne de Syriske oprørere]".

Source: The Guardian

Kommentar:
Efter den trojanske hest trådte ind i Washington, er ressourcer fra det mægtige Amerika blevet brugt til at hjælpe Islamisk Jihad.

Verdslige nationale diktatorer er blevet fjernet og er erstattet af Islamiske herskere.

Den først, der faldt, var Saddam Hussein. Den anden Hosni Mubarak, den tredje "den gale mand Gaddafi". Nu kæmper Basher al Assad med næb og kløer for at undgå at blive det næste offer for Washingtons støtte til Global Jihad.

Efter Basher er fjernet, får Kong Abdullah af Jordan en kugle, betalt af Amerikanske skattepenge. Og overraskende: Israel vil være omgivet af Islamiske regimer, der er klar til at ødelægge det Jødiske hjemland.

Så har Obama realiseret sine Muslimske forfædres drøm. Zionismens magt vil blive brudt, og profeten Muhammad vil blive respekteret af alle.

Kan du se skriften på væggen? Forstår du, at du er blevet bedraget? Forstår du, at den igangværende krig om "ekstremisme" er en krig mod den evige Guds ord?

Den sidste fjende på Jorden er en mand, der siger: Nu er alle mennesker blevet løgnere, men Gud er stadig Sandhed. Jeg vil hellere dø end underkaste mig det onde fra disse globale kræfter.

Må Jesus forbarme sig over sit folk, og forkorte de nuværende dage, der er fyldt med ugudelighed, fordærvelse og ondskab.

Amen.