06.05.2013

Den endelige fælde lagt for Netanyahu i Kina.

Fra News that matters/
6. maj 2013.
Af Ivar Fjeld.

Kina og Obama presser Netanyahu til at møde Holocaustbenægter Mahmoud Abbas i Kina.

Trods spændingerne på grund af situationen i Syrien blev Premierminister Benjamin Netanyahu sat til afrejse søndag på en femdages tur til Kina. Netanyahu vil mødes med topembedsmænd i Kina og fremme økonomiske aftaler mellem de to lande. Han vil også advare Kina om farerne ved et nukleart Iran.

En embedsmand i det Israelske diplomati sagde lørdag, at Netanyahu ikke ville mødes med den Palæstinensiske Myndigheds Præsident, Mahmoud Abbas, i Kina, selvom Abbas vil være der på samme tid.

"Det er et Amerikansk forsøg på at forny fredsforhandlingerne," sagde embedsmanden. "Der er ingen grund til at rejse til Kina for at mødes med Abbas. Afstanden mellem Jerusalem og Ramallah er kortere."

Source: Israel Hayom

Kommentar:
Det er fantastisk at se Benjamin Netanyahu flyve til Kina for ikke mindre end et femdages besøg. Samtidig, og absolut ikke knyttet til hinanden, får vi fortalt, at Holocaustbenægteren Abu Mazen, alias Mahmoud Abbas, også er i Kina.

Stor overraskelse. Abu Mazen er kun i Kina for at shoppe.

At PM i Israel forlader det Jødiske hjemland under episoden med de militære angreb på Syrien, er endnu mere opsigtsvækkende. Under pres fra de to supermagter, USA og Kina, valgte Bibi at bøje sig og adlyde.

PM vil være ude af landet, hvis Syrien slår igen, eller hvis Hizbollah skyder tilbage. Eller har Obama sikret, at sådanne ting ikke finder sted, mens Bibi spiser middag i Beijing?

Mit bedste gæt er, at den "sidste fredsaftale" er lige rundt om hjørnet.

Det vil ikke overraske mig, hvis Obama og Mr. totalitær i Kina kommer gående hånd i hånd ved undertegnelsesceremoni i Jerusalem, ligesom de Tyske og Franske ledere gjorde det, den dag de afskaffede demokratiet i Europa, gående hånd i hånd.


Det mægtige forræderi er begyndt. Osloaftalerne vil snart blive erstattet af "Kinaaftalerne". En folkeafstemning i Israel vil forsegle aftalen. Slutspillet kan begynde, og den sidste og endelige Antikrist kan optræde på den internationale scene.

Vær på vagt! Hvis du ikke er villig til at omfavne denne "fredsbevægelse", vil du være det ultimative mål. Det nye universelle broderskab vil fortælle alle, at du er en "fjende af freden" - en stemme, der skal bringes til tavshed.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Læg jer så på sinde, at I ikke skal forberede jer på, hvordan I skal forsvare jer, for jeg vil give jer mund og mæle og en visdom, som ingen af jeres modstandere vil kunne modstå eller modsige. I vil blive udleveret, selv af forældre og brødre, slægtninge og venner, og nogle af jer skal de få dømt til døden, og I skal hades af alle på grund af mit navn." Luk 21:14-17.