06.05.2013

Danskerne og Finnerne giver terrorister diplomatstatus.

Fra News that matters/
6. maj 2013.
Af Ivar Fjeld.

Udenrigsministrene i Danmark og Finland beslutter at opgradere status for de "Palæstinensiske missioner" i deres lande så 'Palæstina får samme status' som andre ambassader.

Finland og Danmark er de seneste Europæiske lande, der opgraderer deres status for diplomatiske Palæstinensiske missioner.

De Danske og Finske udenrigsministre, Erkki Tuomioja og Villy Søvndal, kom med meddelelsen fredag efter et møde mellem de Nordiske udenrigsministre i Stockholm.

Søvndal sagde, at trækket betyder, at "Palæstina får samme status" som ambassader fra andre lande, der er baseret i Helsinki og København, og tilføjede, at begge lande mener, at det Palæstinensiske selvstyre er "kommet meget langt i de seneste år."

Alle de fem Nordiske lande, som også omfatter Sverige, Norge og Island, stemte for at give Palæstinenserne status som ikke-medlems-observatør ved FN's generalforsamling i november.

Source: Ynetnews.com

Kommentar:
Hvad kan vi sammenligne de Nordiske landes accept af PLO og Hamas med?

Bader Mainhof kæmpede for at befri Tyskland. Oslo og København skulle have ladet disse "frihedskæmpere" operere som "ambassadører" for det nye Tyskland på deres grund.

PKK arbejder for at etablere et "Kurdistan". Jeg er sikker på, at Tyrkiet ikke vil være tilfreds, hvis regeringen i Stockholm anerkender denne nation, som vil annektere det østlige Tyrkiet.

Nazi-partiet var forbudt i Tyskland i de tidlige 1920ere. De kloge Skandinaver burde have legaliseret Nazismen på dette stadium, og ladet Hitler oprette ambassader i deres hovedstæder. Hvorfor vente indtil 1933 med at gøre det fornødne?

Den Islamiske ny-Nazisme bliver ligeledes stadfæstet i København og Helsinki som noget ædelt.

Terroristerne i PLO og Hamas har ændret deres tøj. De går i jakkesæt og bruger Hugo Boss slips. De har råd til sådanne beklædningsgenstande, fordi de er på lønningslisten i både de Socialdemokratiske og de Konservative partier.

Alle er enige om, at Islamisk ny-Nazisme må gøre det fornødne og finde en endelig løsning på det Jødiske problem i Mellemøsten.