19.05.2013

Den globale bøddel i Det Hvide Hus.

Fra News that matters.
19. maj 2013.

Hver tirsdag ser Obama på den hemmelige "drabsliste". Og han beordrer, at droner skal standse dem, der er imod "fred".

Her er fjenden, der blev serveret i det seneste charter fra efterretningstjenesterne: 15 al-Qaeda mistænkte i Yemen med Vestlige bånd. Forbryderbillederne og de korte biografier lignede et layout til en årbog for gymnasier. Flere var Amerikanere. To var teenagere, herunder en pige, som endog så yngre ud end hendes 17 år.

Præsident Obama, der førte tilsyn ved de regelmæssige tirsdags-møder om terrorbekæmpelse i Det Hvide Hus’ Situationsrum sammen med to dusin sikkerhedsfolk, tog et øjeblik til at studere ansigterne.

Det var den 19. januar 2010 ved slutningen af det første år i embedet, som var præget af terroristiske sammensværgelser, da de juledag kulminerede i et strejf af katastrofe over Detroit, en påmindelse om, at et vellykket angreb kunne forpurre hans præsidentembede. Han stod overfor fjender uden uniform, der ofte ikke kunne skelnes fra civile omkring dem.

"Hvor gamle er disse mennesker?" spurgte han ifølge to embedsmænd, der var til stede. "Hvis de er begyndt at bruge børn," sagde han om al-Qaeda, "er vi på vej ind i en helt ny fase."

Det var ikke et teoretisk spørgsmål. Mr. Obama har placeret sig selv ved roret i en tophemmelig "nominerings"-proces for at udpege terrorister og dræbe eller fange dem; men den tilfangetagne del er stort set blevet teoretisk. Han havde lovet at bringe kampen mod al-Qaeda på linje med Amerikanske værdier; men charteret, der præsenterede mennesker, hvis dødsfald han snart kunne blive bedt om at beordre, understregede netop hvilken moralsk og juridisk gåde, dette kunne være.

Mr. Obama er den liberale juraprofessor, der kæmpede imod Irak-krigen og tortur, og derefter insisterede på at godkende ethvert nyt navn på en ekspanderende "drabsliste," idet han nærlæste terrormistænktes biografier om, hvad embedsmænd kalder det makabre "baseballkort" til en ukonventionel krig. Når en sjælden mulighed for et droneangreb på en topterrorist opstår, har Præsidenten forbeholdt sig den endelige moralske beregning.

Source: New York Times

Kommentar:
Den Amerikanske Præsident har tilsidesat USA’s forfatning og regerer via nøddekreter. Han handler ligesom Hitler, der tilsidesatte den Tyske forfatning, før han startede på sin globale mission.

Barak Hussein Obama beslutter, hvem han ønsker at dræbe, og hvornår de skal dræbes. Han minder mig om den norske Utøya terrorist, Anders Behring Breivik. Han tilsidesatte den Norske forfatning, og dræbte 77 mennesker. Obama har hånden på det ultimative drabsværktøj - droner, der kan komme til dit hjem via altanen og snigmyrde "uønskede elementer", som om det var deres sidste nadver.

Den semi-Muslim, der regerer i Washington, er en farlig mand - ikke kun for USA, men for hele verden. Bibelen taler om det sidste lovløshedens menneske, der er sin egen lov. Han tilsidesætter de nuværende regeringer, og hævder at være "Gud". Obama har endnu ikke erklæret sig som Gud, men fungerer som en "gud". Han er en god kandidat som den sidste superbøddel, morder af de Zionistiske Jøder og de Evangeliske Kristne, der afslører hans løgne.

Jesus Messias have barmhjertighed med alle, der er blevet bedraget til at blive tilhænger af denne onde mand.

Skrevet af Ivar.