16.05.2013

Den Internationale Straffedomstol undersøger Israelsk angreb på Gaza-konvoj.

Fra News that matters.
15. maj 2013.

En anklager i Haag vil åbne en forundersøgelse af hændelsen i 2010 efter en appel fra ofrenes familier, annvist gennem Comorerne.

Anklageren ved den Internationale Straffedomstol sagde tirsdag, at hun ville åbne en forundersøgelse af begivenhederne omkring det Israelske angreb mod en humanitær konvoj på vej til Gaza-striben i 2010. Ni Tyrkiske aktivister blev dræbt.

Anklageren, Fatou Bensouda, sagde i en erklæring, at hun var forpligtet til at åbne en foreløbig undersøgelse efter en henvisning fra øgruppen Comorerne i Det Indiske Ocean, hvor et af de fartøjer, der blev overfaldet, blev registreret.

Source: Ynetnews.com

Kommentar:
Verden er vendt på hovedet. I stedet for at kræve anholdelse af de Islamiske terrorister, bliver den Internationale Straffedomstol misbrugt til at forfølge forsvarere af friheden.

De juridiske systemer i mange nationer er på kanten til at være overtaget af pøbelen. Kriminelle bliver beskyttet, og uskyldige sættes bag tremmer.

Vi har set sådanne selvbestaltede domstole før. Nurnberg-lovene i Nazityskland i 1935 forfulgte og dømte Jøder for den forbrydelse, simpelthen at være Jødiske.

Det er sørgeligt, at Israels lovlige kamp mod Islamisk terrorisme bliver nedgjort af denne advokatdame fra Gambia. Hun har brug for at angre og undskylde for sin støtte til tilhængere af voldelig Islam, tilhængere af terrorgruppen Hamas.

Jesus Messias forbarme sig over hendes sjæl.

Amen.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Og fordi lovløsheden tager overhånd, skal kærligheden blive kold hos de fleste. Men den, der holder ud til enden, skal frelses." Matt 24:12-13.