07.05.2013

Den Islamiske invasion af Betlehem.

Fra News that matters/
7. maj 2013.
Af Ivar Fjeld.

I 1948 var Betlehem befolket af Kristne og Katolikker. I dag er 90% af befolkningen Muslimer.

Lige før 1948 var 85 procent af befolkningen i Betlehem Kristne eller Katolske. De fleste af dem var fra de Græsk-Ortodokse og Romersk-Katolske menigheder. Kun 13% var Muslimer.

I 1967, da Israel tog kontrol over byen, repræsenterede de Muslimske indbyggere 53,9 procent af befolkningen. Efter at dette område blev givet tilbage til Araberne, er den Islamiske befolkning fortsat med at stige. I dag har 90 procent af befolkningen i Betlehem Islam som religion.

På fødestedet for Jesus Messias er der næppe nogen af Hans tilhængere tilbage, hvad enten det gælder sande efterfølgere eller falske.

Hvem er skyld i dette?

Baseret på Osloaftalerne, blev Betlehem overgivet til Islamiske besættere. Mærkeligt nok, bebrejder mange Katolikker Israel for dette.

De overser, ignorerer eller prøver at forfalske fakta. Den Muslimske befolkning voksede 400% , da Kongeriget Jordan havde kontrol over denne by fra 1948-1967. Og efter 1993 har byen været etnisk renset for alle Jøder og Kristne.

Efter at have taget kontrol over Betlehem, er Muslimer og Katolikker i fælleskab begyndt at hævde, at Israel "judaiserer" Jerusalem.

Den uhellige alliance mellem Muslimer og Katolikker ønsker, at Jerusalem skal tilslutte sig Islam og få et Muslimsk flertal. Det er virkelig foragteligt. Den Islamisk-Katolske forbindelse er virkelig satanisk.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Du, Betlehem, Efrata, du er lille blandt Judas slægter. Fra dig skal der udgå én, som skal være hersker i Israel; hans udspring er i fortiden, i ældgamle dage." Mika 5:1.