28.05.2013

Droner vil bringe den næste krig til Europas befolkning.

Fra News that matters.
28. maj 2013.

Tyskland vil trække Europa ind i den næste krig. Berlin er den første til at bevæbne jernbanenettet med droner.

Tysklands nationale jernbaneoperatører bruger millioner hvert år på at rense togene for graffiti. I et forsøg på at standse beskadigelserne, har Deutsche Bahn annonceret planer om at implementere mini-droner til at fange vandalerne, mens de optræder.

Sidste år, siger Deutsche Bahn, var der ejendomsskader for 7,6 millioner Euro (10 millioner Dollars), udført af mennesker, der spray-malede togvognene. Nu vil de, siger jernbaneoperatørerne, teste en ny overvågningsmetode til at bremse hærværket.

Drone-lignende luftbårne fremføringsmidler vil blive udstyret med fire helikopterlignende rotorer og være i stand til at tage termiske billeder i høj opløsning af togdepoterne - da størstedelen af hærværkene menes at finde sted om natten.

Deutsche Bahn siger, at de kun vil bruge droner over deres egne ejendomme, ikke på offentlige områder, hvilket er i overensstemmelse med de Tyske love for overvågning.

Source: DW.de

Kommentar:
Eliten i Europa har altid ført kontinentet ind i blodsudgydelser og krige. Både Napoleon og Hitler nedbrød nationale staters og kongerigers grænser, i et forsøg på at danne et "EU".

Den sidste frihedsgrænse har altid været privatlivets fred og friheden til at vælge. Droner er ligesom de skorpioner, der vil vise sig i den store Trængsel.

Når de Fascister, der styrer regeringerne, får smag for droner, kan ingen være sikre mere. De vil være i stand til at opspore og standse alle.

En "tog-tagger" er dyr i drift. Man reducerer bedst udgifterne ved at sætte en stopper for det. En lille drone-båret kugle i hjernen, og regeringen har bragt en "problemager" til tavshed.

Når regeringen vender sig til sådanne terrorredskaber, har borgerne ingen andre muligheder end selv at bevæbne sig. De er simpelthen nødt til at skyde disse droner ned og udkæmpe en krig for retfærdighed og frihed.

Forstår du, at de Europæiske ledere i dag bringer os mod den samme katastrofe, som vi så i fortiden?

Hvor gik det galt for dagens elite?

De accepterede et nyt Holocaust i Mellemøsten, og støttede PLO, Hamas og Hezb”Alah. Ligesom i Nazi-Tyskland står Jøderne overfor at blive totalt udryddet. Denne gang er de samlet på et lille stykke jord, der hedder Israel.

Fordi den verdslige elite i Europa har lanceret en krig mod Israels Gud, har de nedkaldt  forbandelser over deres eget hoved.

Også de valne mennesker, der har fået dem til magten, skal lide.

Lev livet som et frit menneske så længe som muligt. Gå under jorden, om det er nødvendigt. Vi kan ikke undslippe de kommende dage med ondskab og mørke. Men Jesus Messias vil forkorte disse dage for de udvalgte – alle de, der bliver ved med at holde sig til Sandheden.

For alle, der adlyder og stoler på Jesus, vil der være en lykkelig slutning.
Amen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Se desuden: Privatlivets fred?