29.05.2013

Børnenetværk lancerer show med transseksuel superhelt.

Fra Breitbart.com/
28. maj 2013.

Der står ingen steder "børne-egnet materiale", ligesom der heller ikke står ”mindreårige superhelte”. Det er i det mindste teorien i Hub-netværket, der medejes af Discovery og Hasbro. De har travlt med deres seneste SheZow, der snart er færdigt.

Showet følger en 12-årig dreng ved navn Guy, der bruger en magisk ring til at forvandle sig til en pige, som bekæmper kriminalitet. Ja, du læste rigtigt. Når Guy siger de magiske ord – "bliv til en pige!" – bliver han SheZow, iført en lilla nederdel og en kappe, samt lyserøde handsker og hvide støvler.

Den administrerende direktør for Hub, der måske eller måske ikke har været høj (og venstreorienteret), da hun gav grønt lys for dette projekt, er Margaret Loesch. Loesch kommenterer: "Da jeg første gang hørte om showet, var min reaktion "Er du vanvittig?" Så så jeg på det og tænkte: 'Dette er bare sjovt.' "

Målgruppen for Hub er børn i alderen fra 2 til 11.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
”Tilskynd drengen til at følge den vej, han skal gå, selv når han bliver gammel, vil han ikke vige fra den.” Ordsp 22:6.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kommentar af Nannette fra News that matters:
Problemet er, at mænd er holdt op med at være fædre, og mødre er blevet venner med deres børn. De har svigtet Gud og er gået deres egne veje, og så græder de på grund af deres børns adfærd.

Jeg kender mennesker, der ryger pot med deres børn, og får dem behandlet for "Attention Deficit Hyperactivity Disorder" ADHD (en falsk sygdom) og mener, at der intet galt er i det.

De betaler for deres børns aborter, de betaler for deres biler, boliger, skolegang eller hvad som helst, den lille darling ønsker. De er ligeglade, om deres børn bor sammen i synd, for mor og far gør det samme hver for sig (og de kalder sig kristne). Alt gælder!

”Når den urene ånd er drevet ud af et menneske, flakker den om i øde egne og søger hvile, men finder den ikke. Da siger den: Jeg vil vende tilbage til mit hus, som jeg er drevet ud af. Og når den kommer, finder den det ledigt, fejet og prydet. Så går den ud og tager syv andre ånder med, værre end den selv, og de kommer og flytter ind dér. Og det sidste bliver værre for det menneske end det første. Sådan skal det også gå denne onde slægt.” Matt 12:43-45, se også 2 Peter 2:20-22.

http://ivarfjeld.com/2013/05/28/jew-haters-at-beyonce-show-in-berlin/#comment-93986