03.05.2013

Forfølgelse af Kristne i USA's militær.

Fra Frc.org/
29. april 2013.

De selvsamme tropper, som forsvarer vores religionsfrihed, er i risiko for at få deres egen religionsfrihed taget bort.

Sidste uge mødtes anti-Kristne og Venstre-orienterede aktivister med militære embedsmænd i Pentagon for at drøfte presserende spørgsmål i militæret. Hvilke spørgsmål er så betydningsfulde, at de opnår en høring på så højt et niveau?

Ifølge konsulenterne på den yderste Venstrefløj er religion et af de vigtigste af de problemer, der plager vore tropper. Som Washington Post rapporterede, siger nogle, at "religiøs missionering" står øverst på listen over problemer i de væbnede styrker - endog på niveau med seksuelle overgreb.

Som følge af sådanne klager fra Venstrefløjen, har Air Force - ifølge Wahington Post - offentliggjort -  men endnu ikke udsendt - et nyt dokument med direktiv om, at ledere på alle niveauer (inklusiv feltpræster) ikke må "promovere deres personlige religiøse overbevisning overfor deres underordnede eller formidle positiv særbehandling af nogen religion. "Straffen, som disse sekulære ønsker for dem, der ikke respekterer deres syn på religiøsitet, afgøres ved en krigsret.”

Hvis denne politik vinder frem, kan Kristne, der taler om deres tro i militæret, nu retsforfølges som fjender af staten. Dette har potentiale til at ødelægge militær-rekrutteringen til tjenesten, da Amerikanerne indser, at deres tro vil blive undertrykt ved at deltage i militæret...  Read more here.
--------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Kristenforfølgelse i USA.
--------------------------------------------------------------------------------
Urge Pentagon to scrub plan to court-martial Christians
Take Action
Sign the petition to Secretary of Defense Chuck Hagel to urge the Pentagon to protect religious freedom for our troops -- not attack it.
--------------------------------------------------------------------------------
"Men før alt dette sker, vil man lægge hånd på jer og forfølge jer, udlevere jer til synagogerne og kaste jer i fængsel, og I vil blive ført frem for konger og statholdere på grund af mit navn. Det vil give jer lejlighed til at aflægge vidnesbyrd. Læg jer så på sinde, at I ikke skal forberede jer på, hvordan I skal forsvare jer,  for jeg vil give jer mund og mæle og en visdom, som ingen af jeres modstandere vil kunne modstå eller modsige. I vil blive udleveret, selv af forældre og brødre, slægtninge og venner, og nogle af jer skal de få dømt til døden,  og I skal hades af alle på grund af mit navn. Men ikke et hår på jeres hoved skal gå tabt. Ved at holde ud skal I vinde jeres liv." Luk 21:12-19.