28.05.2013

Hver gang Jøder afstår land, bliver mennesker dræbt.

Fra News that matters.
28. maj 2013.

"Jeg sætter pris på vores Præsident, men konceptet om tilbagetrækning mislykkedes og medførte tusinder af ofre."

Den Zionistiske Naftali Bennettt og den Sekulære Israeler Shimon Peres er uenige om Israels fremtid.

Ovenstående er Naftali Bennett’s ord på et gruppemøde i Bayit Yehudi. Han afviste Præsident Shimon Peres’ tale, der opfordrede til en to-stats løsning.

"Jeg sætter pris på vores Præsident, men konceptet om tilbagetrækning mislykkedes og medførte tusinder af ofre," sagde Bennett på et gruppemøde i Bayit Yehudi.

"Hver gang vi opgiver land, bliver mennesker dræbt," tilføjede han.

Bennett efterspurgte, at regeringen erklærer: "Dette er vort land, og det er ikke til salg." Det er regeringens opgave at skabe sikkerhed for sine borgere, tilføjede Bennett, og regeringen gør det ikke i Judæa og Samaria, hvor mødre og børn i biler bliver overdængede med klippestykker.

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
Den national/religiøse lejr i Israel har altid været engagerede Zionister. Mange af dem venter også Messias’ komme. Hvis du inviterer dem til en privat samtale om Messias, vil du blive overrasket. Mange ægte religiøse Zionister er åbne for, at Yeshua måske er den lovede frelser. Også mange Sekulære Israeler er åbne for denne mulighed.

I den ultra-Ortodokse lejr finder man mange alvorlige anti-Zionister. De er også anti-Kristne og gør fysisk skade på dem, der hævder, at Yeshua er Messias.

Esaj 52:7:
”Hvor herligt lyder budbringerens fodtrin hen over bjergene! Han forkynder fred, han bringer godt budskab og forkynder frelse. Han siger til Zion: »Din Gud er konge.«

Israel er i sandhed et farverigt samfund. Jeg priser Jesus for mænd som Naftali Bennett. Han er håbet for mange Israelere, der har mistet håbet under politikernes kopiering af de Islamiske løgne om deres hjemland. Deres forsøg på at opdele landet gennemtvinger en genbesættelse af Zions Bjerge.

Stå op for Israel. Stå op for Jødernes ret til at bo i Judea og Samaria.