27.05.2013

Muslimsk borgerkrig breder sig fra Syrien ind i Libanon.

Fra News that matters.
27. maj 2013.

-To raketter ramte søndag et Hizbollah-kontrolleret kvarter i den sydlige del af Libanons hovedstad. Flere mennesker blev såret.

Angrebet kan have været en reaktion på en tale af den militante gruppes leder, Hassan Nasrallah, en dag tidligere, hvori han forpligtede sig til at kæmpe i Syrien-konflikten på hans allierede, præsident Bashar Assads, side.

Den Syriske leder kæmper for at afslutte et toårigt oprør mod hans regering.

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
Borgerkrige mellem Sunni og Shia Muslimer har eksisteret i 1400 år.

Efter anden verdenskrig blev borgerkrigene tøjlet ved udskiftningen af Britiske og Franske regimer med sekulære Arabiske diktaturer. Nationalismen holdt Islamismen i skak.

I 1948, 1952, 1967 og 1973 nærmede de "befriede" Muslimer sig en enhed i et forsøg på at ødelægge deres ydre fjende, staten Israel. Da Muslimerne forberedte sig til kamp mod Jerusalem, gik den interne religiøse krig i stå i nogen tid.

Da det ikke lykkedes de sekulære diktatorer at fjerne den Jødiske stat, førte det til en opstand med Islamisk Jihad. Revolutionen begyndte i Iran i 1979, og fortsatte i Kairo med det såkaldte "Arabiske forår". Fortsættelsen af den Islamiske borgerkrig spredtes til Syrien. Libanon synes nu at være det næste mål for barbarerne, så de kan trække denne post-Kristne nation ind i endnu en religionskrig.

Det er tingenes triste tilstand. Millioner af mennesker bliver ofre på grund af den onde ideologi - Islam. Børn bliver født ind i denne verden blot for at blive forbandet af deres forældre, der nægter at omvende sig og acceptere, at Muhammed var en falsk profet, der vildledte dem og gav dem lidelser.

Det post-Kristne Vesten importerer det samme onde, og vil i sidste ende lide unde de samme konsekvenser som Syrien og Libanon.

Dette onde vil snart nå sit Zenit - et tegn på, at Messias’ genkomst og den endelige dom er lige rundt om hjørnet.