30.05.2013

Israel er Verdens største eksportør af droner.

Fra Bibleprophecyblog.com/
29. maj 2013.
Af David Dolan.

I Jerusalems centrum er der et regeringsbygget monument, lavet af gamle rifler, sværd og plovjern. En inskription fra profeten Esajas siger, at i den Messianske æra skal alle krigsvåben smedes om til landbrugsredskaber.

Men i denne æra er Israel blevet kendt internationalt for at være et af de mest produktive lande i Verden, hvad angår produktion af højteknologiske våben. Dette skyldes naturligvist først og fremmest, at den lille Jødiske stat er omgivet af mange fjendtlige lande, der i perioder har ført krig mod Israel med det erklærede mål, helt at udviske det fra verdenskortet.

Nu konstaterer en ny rapport, at Israel er blevet Verdens største eksportør af pilotløse droneangrebs- og overvågnings-fly. Rapporten, der er udarbejdet af et konsulentfirma for en større militærindustri, siger, at det Israelske salg af ubemandede dronefly beløber sig til næsten 5 milliarder dollars bare i de sidste otte år. Rapporten siger, at det svarer til omkring ti procent af Israels totale eksport af forsvarsudstyr, som nu er nået op på over 6 milliarder dollars om året.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jerusalems kommende herlighed:
”Han skal skifte ret mellem folkeslagene, fælde dom blandt talrige folk. De skal smede deres sværd om til plovjern og deres spyd til vingårdsknive. Folk skal ikke løfte sværd mod folk, og de skal ikke mere oplæres til krig.” Esaj 2:4.