21.05.2013

Israels regering foretrækker angiveligt et Syrien med Assad.

Fra Israelheute.com/
21. maj 2013.

Det, der hidtil har været den roligste grænse til Israel, er i de sidste par måneder blevet den farligste grænse: Golanhøjderne mod nord. Efter at de Israelske soldater de sidste tre nætter tilsyneladende er blevet målrettet beskudt, har Israel målrettet reageret med artilleriild og ødelagt en Syrisk Stilling.

Borgerkrigen i Syrien trækker Israel ind i en ny situation, hvor de skal vælge mellem Assad-familiens mangeårige regime eller de Syriske revolutionære. Ifølge den Britiske avis "The Times", har en højtstående militærofficer indrømmet, at den Israelske regering foretrækker den nuværende diktator, Bashar Al Assad: "Bedre Djævelen (Assad), som vi kender, end de små Dæmoner, der en dag kunne erobre Syrien."

Dette verdensbillede har fulgt Israel i to generationer. Derfor var Israel altid imod at dræbe PLO-formanden, Yassir Arafat, i Jordan, Libanon, Tunesien eller Gaza, selv om der flere gange havde været mulighed for at gøre det. Selv om Arafat var en svoren fjende af Israel, frygtede man i Jerusalem, at hans efterfølger kunne være endnu værre.

Det samme havde Israels Premierminister Benjamin Netanjahu også hævdet om den Egyptiske Præsident, Hussni Mubarak, før han blev væltet af Det radikale Muslimske Broderskab. Netanyahu var den eneste fortaler på den Internationale scene for Mubarak. Han advarede verden mod dennes efterfølgere.