25.05.2013

Jødene i Judea har fått nok.

Fra Antisemittisme.no/
23. maj 2013.

Jødene som bor i Judea har fått nok. “Vi har ikke tenkt å bli kanonføde,” sier de.

Jødene som bor i områdene rundt Jerusalem, i Judea, dette urgamle jødiske området som har sitt navn etter folkeslaget som har bodd der i tusener av år, bare avbrutt av romernes, og senere muslimenes okkupasjon, er som resten av verden temmelig lei av stadige angrep fra de sistnevnte.

Arabere som bor i området, som kunne valgt å leve fredelig med sine naboer, velger tydelig nok noe annet. Vi vil neppe noen gang få informasjon fra norske medier om de stadige angrepene mot jøder i området, like lite som vi fikk informasjon om de stadige, livsfarlige rakettangrepene fra araberne i sør, på Gaza-stripen.

Denne gangen er det steinkasting. Vi vet fra retorikken i media at “steinkastende ungdommer” eller til og med “steinkastende barn” ikke er så forferdelig farlig (og grunn for å boikotte Israel når de forsvarer seg) – når det gjelder arabere mot jøder.

Når det blir alvor, derimot, – det vil si at når de steinkastende ungdommene rykker nærmere våre trygge stuer, da blir tonen fort en annen. Da er det plutselig ingen ende på skriveriene og reportasjene. Riksmedier og lokale aviser er på banen og beskriver med gru det som har skjedd.

Vi vet at steinkasting, enten det skjer uhell, naturens spill, eller kastet med vilje, er livsfarlig. SMA har tatt opp saken ved gjentatte anledninger. I Israel har biler kjørt av veien, og voksne og barn er drept og alvorlig skadd av steiner kastet av sinte arabere. Folk er sinte og redde... Læs mere her.