08.05.2013

Netanyahu sælger ud af Jøderne i Judæa og Samaria.

Fra News that matters.
8. maj 2013.
Af Ivar Fjeld.

Premierministeren mødes med Boligministeren, og beordrer standsning af de nye projekter i Judæa og Samaria.

Premierminister Binyamin Netanyahu har anmodet om, at Boligministeriet fastfryser de nye byggeprojekter i Judæa og Samaria (Shomron), rapporterer IDF Radio (Galei Tzahal).

Netanyahu mødtes med Boligminister Uri Ariel og bad ham standse støtten til de nye projekter i regionen og ikke længere bede om tilbud på nye projekter.

For blot få dage siden sagde Ariel, at hvis statsbudgettet ikke omfattede finansiering af de lovede konstruktioner i Judæa og Samaria, såsom det planlagte projekt i E1 i Maaleh Adumim, ville hans parti ikke støtte budgettet.

Hverken Ariels kontor eller Netanyahus kom med en officiel reaktion på rapporten i IDF Radio.

Den rapporterede fastfrysning af nye projekter kommer kort efter USA's Præsident, Barack Obamas, besøg i Israel og USA's Udenrigsminister, John Kerrys, bestræbelser på at genstarte diplomatiske forhandlinger mellem Israel og den Palæstinensiske myndighed.

Den fungerende PA formand, Mahmoud Abbas, har insisteret på, at han ikke vil forhandle med Netanyahu, medmindre Israel fastfryser konstruktionerne øst for våbenhvilelinjen fra 1949. Abbas har stillet andre krav, herunder frigivelse af terrorister, der er fængslet i Israel.

Abbas' periode udløb for år siden, men han fortsætter med at fungere som PA-formand, da der ikke er blevet afholdt nye valg.

Source: Israel National News. com

Kommentar:
Den endelige bygningsklemme i Judæa og Samaria vil ikke blive offentliggjort officielt. Men det vil blive Israels regerings de facto politik.

Handel med USA, EU, Rusland og Kina til milliarder af dollars vil være på spil for kapitalisterne i Israel. Det er bedre, at nogle "religiøse" jøder lider, end at hele nationen mister sine salgsmuligheder.

Det verdslige flertal i Israel er lige så hedonistisk og materialistisk som deres ikke-Jødiske venner i udlandet. De føler, at Bibelen er en interessant samling historier, men ikke mere end det. Sandheden om "Gud" kan ikke findes eksklusivt, og selv den nye Buddhisme fra Thailand og Indien er mere ønskelig end at tro på en Jøde, der døde på et kors i Jerusalem.

Luke 21:20-23:
”Når I ser Jerusalem omringet af hære, da skal I vide, at dens ødelæggelse er nær. Da skal de, der er i Judæa, flygte ud i bjergene; de, der er inde i byen, skal forlade den, og de, der er ude på landet, skal ikke gå ind i byen. For det er straffens dage, da alt det, som står skrevet, skal gå i opfyldelse. Ve dem, der skal føde, og dem, der giver bryst i de dage. For der skal komme stor nød over landet og vrede over dette folk.”

Deres afvisning af sandheden bliver deres undergang. Benjamin Netanyahu er under pres. Den Israelske nation har mere tillid til US-dollars end til deres Gud.