10.06.2013

100.000 i Tel Aviv støtter seksuel perversion.

Fra News that matter.
10. juni 2013.

Rekordbrydende 100.000 var med til Pride Parade, samtidig med at borgmester Huldai lovpriste Tel Aviv som verdens mest homovenlige by.

[Foto: Homofile i Israel gør grin med Judaisme og ultra-Ortodokse Jøder].


Alle rekorder er brudt - 100.000 mennesker fra Israel og udlandet deltog i den årlige Tel Aviv Pride Parade i fredags. Den fandt sted som planlagt trods anholdelser, foretaget tidligere på ugen i forbindelse med skyderiet i 2009 på LGBT-ungdomscenteret, Bar Noar.

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
Det er smertefuldt for alle Evangelisk/Kristne Israel-støtter at se, at den Zionistiske stat falder fra hinanden.

At 100.000 mennesker i Tel Aviv støtter seksuel perversion er en skændsel. Det er et kontant oprør mod Israels Gud – Han, som ødelagde Sodoma og Gomorra.

Bibelen forklarer, at Israel ville blive genfødt. Det fandt sted i 1948, og alle, der er på Sandhedens side, glæder sig med det Jødiske folk. Bibelen fortæller også, at Jøderne ikke vil erkende, at Gud har været nådig mod dem. Selv byen Jerusalem skal falde i perversion og synd, og kaldes Sodoma og Egypten.

Lige før Messias kommer igen, skal også Israel forene sig med de onde kræfter. Frafaldet, vildfarelsen og oprøret skal være enormt.

 3 Mos 18:22:
”Du må ikke have samleje med en mand, som man har samleje med en kvinde. Det er en vederstyggelighed.”

Kun ved at overgive sig til Messias, og blive renser i Hans blod, kan mennesket blive frelst. Evangeliet er det samme for Jøder og Hedninger. Kun én Messias. Kun én vej til frelse.

Judas 1:7:
”…og jeg vil minde om, at Sodoma og Gomorra og de omliggende byer, der på samme måde som disse engle bedrev utugt og søgte unaturlige forbindelser, nu fremstår som et afskrækkende eksempel, idet de straffes med evig ild.”

Lige før Messias kommer, skal det Jødiske folk forstå, at de er blevet narret og bedraget. Når de er trængt op i en krog, skal de stå overfor det andet Holocaust.

Åb 11:8:
”Og deres lig skal ligge på gaden i den store by, hvis åndelige navn er Sodoma og Egypten, og hvor deres herre blev korsfæstet.”

I deres desperation vil mange råbe efter deres Konges og forløsers komme. Så skal alle i Israel, der venter efter Ham, blive frelst. De vil blive frelst og renset af Ham.

Amen.