10.06.2013

Nyt Globalt spioncenter i Utah vil overvåge dig.

Fra News that matter.
10. juni 2013.

Regeringen vil fuldføre sit NSA-datalagringsanlæg i Utah til oktober.

Der er bekymringer om, hvilke personlige oplysninger, der vil blive gemt der, da det har vist sig, at regeringen har udtaget data fra store virksomheder.

Personoplysninger og private online samtaler, som ”National Security Administration” er anklaget for at udtrække, kan gemmes i et anlæg på en million kvadratmeter til 1,9 milliarder $ i Utah-dalen.

Bekymringerne om, hvad regeringen vil gemme på datacentret i Utah, er blevet genoplivet ved afsløringen af, at det Amerikanske Efterretningsvæsen har udtrukket lyd, video, fotos, e-mails, dokumenter og andre oplysninger, der kan spore bevægelser og kontakter.

Apple, Facebook, Microsoft, Google, Yahoo, YouTube, Skype, AOL og en mindre kendt Internetvirksomhed, PalTalk, er alle involverede i programmet PRISME, som, regeringen insisterer på, er til national sikkerhed.

Utah Data Center, der er opført på ”Camp Williams ”Salt Lake Utah County”, vil blive afsluttet til oktober – men embedsmændene har været tavse om, hvad der vil blive gemt der.

Source: Daily Mail

Kommentar:
Obamaadministrationen vil bruge al den udøvende magt, den har fået, og misbruge den.

Det nye NSA-spioncenter vil være i stand til at overvåge og analysere al elektronisk trafik på Jordens overflade.

Store betydningsfulde elektroniske selskaber som Google, Apple, Facebook og Skype er medlemmer af gruppen Bilderberg.

Den internationale elite har alle samlet sig bag den Fascistiske idé om at skabe en ”One World” regering. For at kunne gøre det, skal al opposition bringes til tavshed. Alle, der modsætter sig planen, skal overvåges, og beskyldes for at være imod fred, og være terrorister og "urostiftere".

Er du en af dem, der støtter disse onde, magtsyge elementer?

Forstår du, at når Jesus Messias vender tilbage, vil Han bringe dom over alt kød?

Forstår du, at det er "bukkene", der regerer på Jorden, og at næppe nogen er villig til at lytte til og adlyder Sandheden?

Hvis du afviser den eneste frelse, der findes, vil du stå overfor evig straf.

Vær vis. Modtag Messias som frelser i dag.