24.06.2013

Dødbringende tåge forhindrer solen i at skinne i Singapore.

Fra News that matters.
24. juni 2013.

Singapore har rekordhøjt niveau af farlig smog i en af Sydøstasiens værste luftforureningskriser.

Indonesien har udstationeret militærfly til at bekæmpe skovbrandene, der fortsat dækker det nærliggende Singapore med rekordstor, farlig smog i en af Sydøstasiens værste luftforureningskriser.

Mens folk fra Singapore er iførte ansigtsmasker, har trukket børnene væk fra legepladserne, og Malaysia har lukket skolerne i Syd, vokser de bevidst antændte brande i nogle områder. Oppisket af vinden, indgyder flammehavet frygt for sundhedsproblemer og diplomatiske spændinger i Singapore, Malaysia og Indonesien.

Source: Sidney Morning Herald

Kommentar:
Overalt i verden er religiøse mennesker i panik. Deres guder synes at have opgive dem, f.eks. Katolikkerne i Lourdes i Frankrig og Hinduerne på pilgrimsrejse i Himalaya.

For en Kristen er der ingen grund til panik. Jesus Messias har fuld kontrol. Han ved, hvor og hvornår Han skal hælde vredesskålene ud og bringe dom over alt kød.

Matt 24:29:
”Men straks efter trængslen i de dage skal solen formørkes og månen ikke skinne og stjernerne falde ned fra himlen og himlens kræfter rystes.”

Esaj 13:10:
”Himlens stjernebilleder lyser ikke, mørk står solen op, månen skinner ikke.”

Vi, som tror på Jesus, har intet at frygte. På korset fjernede Messias forbandelserne for alle, der er villige til at tage imod Ham som Frelser og Gud.

Ezek 32:7:
”Jeg dækker himlen til, når dit lys slukkes, jeg gør stjernerne mørke; solen dækker jeg med skyer, månen skal ikke skinne.”

Vis omvendelsens frugter og bliv døbt. Tag imod Jesus, og du vil undslippe Guds vrede. Selv om en hedning halshugger dig i morgen, skal din sjæl komme til Himlens rige.