19.06.2013

Forudsiger Bibelen Guds Endetidsødelæggelse af Syrien?

Fra Flashtrafficblog/
19. juni 2013.

Mit interview med “The Blaze”.
(Jerusalem, Israel) — I lyset af det rædselsvækkende blodbad i Syrien og advarslerne om, at landet helt kan kollapse, har ”The Blaze” offentliggjort et interview med mig om profetierne i Esajas 17 og Jeremias 49 og det generelle emne om Bibelens profetier og begivenhederne i Mellemøsten.

Her er uddrag fra historien af reporter Billy Hallowell:

Som situationen i Syrien intensiveres, og FN rapporterer, at 93.000 civile er blevet dræbt siden 2011, går USA i forøget aktion. Da det dødbringende drama fortsætter med at gøre fremskridt, er det sandsynligt, at nogle - især i betragtning af Syriens Bibelske og geografiske betydning — vil se Endetidsprofetier udfolde sig.

Et dumt forslag for ikke-troende og andre, der er uenige i det konservative syn på Bibelen, og en ubestridelig realitet for andre. Debatten om de tegn og undere, der er forbundet med Jesu genkomst, fremviser altid fascinerende diskussioner.

Men mens forfatteren Joel C. Rosenberg tilslutter sig den profetiske opfattelse, er der andre - som "Bible Answer Man" Hank Hanegraaff - der afviser disse forbilleder.

”The Blaze” talte med både Rosenberg og Hanegraaff i et forsøg på bedre at forstå, hvordan Syrien kan passe ind i Kristen teologi og profeti. Den sidstnævnte forfatter og kommunikationsekspert, der er blevet kaldt en moderne Nostradamus, har produceret spændende, men uhyggelige, skrifter, der ofte fremhæver og tilsyneladende forudsige store verdensomspændende begivenheder måneder før, de rent faktisk opstår.

Men den sidstnævnte,...
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Damaskus, Syrien og Esajas 17.