19.06.2013

Jødedom eller Jesus?

Fra Israelheute.com/
19. juni 2013.
Af Zvi Sadan.

At være Jødisk eller at være sammen med Jesus? - I mange tilfælde opstår dette spørgsmål desværre, når Israelere er kommet til tro på Yeshua (Jesus). Jøder, der tager imod Jesus, blive undertiden holdt op som trofæer af de Kristne, mens Jøderne beklager, at nogen gik tabt for deres samfund.

Messianske Jøder er klar over, at det er forbundet med en vis fremmedgørelse fra deres folk, at Yeshua kommer ind i deres liv. De, der er kommet til tro, sidder mellem to stole. De finder ingen støtte blandt deres Jødiske brødre, så de henvender sig til de Kristne, som villigt optager dem.

I denne proces med overgangen fra den ene verden til den anden lærer mange Messianske Jøder en tilsyneladende delt Jesus at kende. Han elsker det Jødiske folk, men afviser dem samtidig. Med tiden accepterer disse Messianske Jøder, at Yeshua og Jødedom er uforenelige. Men på den anden side kan de ikke give afkald på deres folk, så meget de end forsøger at leve som Kristne. Derfor insisterer de på at blive kaldt Messianske Jøder ...

Lesen Sie den Artikel in voller Länge in unserem aktuellen Israel Heute Magazin! Für mehr Informationen Hier klicken!