24.06.2013

”Ingen er forberedte på det, der kommer”

Theblaze's Buck Sexton fra Tahrir-pladsen.

Fra Theblaze.com/
21. juni 2013.

"Theblaze’s" sikkerhedsekspert, Buck Sexton, har været på mission i Mellemøsten hele ugen for at finde ud af kendsgerningerne. På rejsen var han overalt lige fra de Syriske flygtningelejre til den berømte Tahrir-plads i Egypten.

Han ringede fra Kairo til Glenn Beck’s radioprogram fredag, og sagde:

"Ingen er forberedt på det, der kommer" i regionen.

"Der er så mange flere flygtninge, så meget mere vold," sagde han. "Disse ting er langt fra slut i Syrien, og forestillingen om, at vi kan afslutte dem, hvis vi ønsker det, er en slags fantasi."

"Niveauet for vold, ondskab og ondskabsfuldhed i Syrienkonflikten er langt ud over, hvad jeg tror, de fleste mennesker forstår," fortsatte han. "Ondskab er umulig at overdrive."

Sexton tilføjede, at Egypten imidlertid er begyndt at bebrejde Amerika for deres mange kvaler. Faktisk er nogle endda begyndt at kaste sten efter folk, der blot ser "Vestlige ud".

Da Beck spurgte, om krigen i Syrien og revolutionerne i det "Arabiske forår" potentielt kan føre til en 3. Verdenskrig, svarede Sexton: "Jeg tror ikke, vi kan afværge en mere almen konflikt i Mellemøsten, hvis den kommer..."

Sexton fortsatte med at bemærke, at Libanon, Hezbollah, Rusland og Iran allerede til en vis grad er inddraget, og hvis konflikten fortsætter med at brede sig og "krydser grænserne... i Tyrkiet, Jordan osv.", vil den sandsynligvis kun fortsat eskalere.