05.06.2013

Lederne i Ankara begår "statsterror"

Fra News that matters
5. juni 2013.

Offentligt ansatte i Tyrkiet er indstillet til at starte en to-dages strejke for at støtte protesterne imod regeringen i en række byer.

Den Venstreorienterede fagbevægelse, Kesk, der repræsenterer ca. 240.000 arbejdstagere, beskylder regeringen for at begå "statsterror".

Protester og sammenstød med politiet fortsatte til ud på mandag nat.

Det andet dødsfald i protesterne er blevet bekræftet af guvernørens kontor i den sydlige by, Antakya. Abdullah Comert, 22 år, medlem af ungdomsorganisationen i oppositionens Republikanske Folkeparti, blev "alvorligt såret... efter skud fra en uidentificeret person," sagde guvernørens kontor, og tilføjede, at han senere døde på hospitalet.

Tidligere sagde den Tyrkiske Lægeunion, at den 20-årige Mehmet Ayvalitas søndag blev ramt af en bil, som ignorerede varslerne om at stoppe og pløjede ind i en flok demonstranter i Mayis-kvarteret i Istanbul.

Source: BBC

Kommentar:
Nogle af os har luret katten i nogle år nu. Den Tyrkiske premierminister Erdogan er Islamistisk og Fascistisk. Han bringer Tyrkiet hen imod Jihad.

Vi kender Satans planer. Alle Islamiske Diktaturer har gennemgået de samme faser på vejen mod Totalitarisme.

Det frie og demokratiske Europa har bekæmpet dette onde ved flere lejligheder. Spanien og Portugal blev under Islams åg i 400 år, før de var i stand til at besejre Jihad-krigerne.

Wien var under belejringer af det Osmanniske rige, styret af mænd som Erdogan, for 500 år siden. Osmannerne erobrede Balkan, og udryddede senere 1,5 millioner Armenske Kristne i 1915-1916 - Verdens næststørste Holocaust.

Hvorfor går Europa i den samme fælde igen?

Det er en skændsel, at Tyrkiet er blevet medlem af NATO. Denne Islamistiske nation bør suspenderes, indtil sekularismen er blevet styrket i Ankara. Hvis ikke, vil den Islamiske kræft snart spredes til hjertet af Europa. Vi vil ikke længere kunne rumme dette onde.

Matt 24:21:
”For da skal der være en stor trængselstid, som der ikke har været magen til fra verdens begyndelse indtil nu og heller aldrig vil komme.”

Europa sover, og bliver snydt af medierne og lederne. Det kan allerede være for sent nu. Vær ikke bedrøvet, men glæd jer. Jesus er ved at opfylde det profetiske ord.

Åbenbaring 16:10-11:
”Den femte engel hældte sin skål ud over dyrets trone, og dets rige blev formørket; de bed sig i tungen af smerte, og de forbandede himlens Gud for deres smerter og bylder, men omvendte sig ikke fra deres gerninger.”

Femte kolonne og "bukkene" hersker i Bruxelles, og det må de gøre. Først når religionskrigen er der, vågner folk til den nye brutale virkelighed. Nogle vil åbne deres Bibler, forstå og favne Sandheden og blive frelst. Andre vil fortsætte med at forbande Gud, og holde på deres bedrag.

Jesus Messias have barmhjertighed med alle bedragede sjæle. Kun Han kan udfri dem.

Amen.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Østrig og Tyrkisk Jidad.