05.06.2013

Østrig og Tyrkisk Jidad.

Fra Endtimeheadlines/
4. juni 2013.

Østrig: Det er blevet sagt til lærerne, at de ikke skal dække den Tyrkiske Jihads invasion i Europa, for ikke at fornærme Muslimerne.

Dette giver mening. De erobrer faktisk Europa nu på grund af en sindssyg indvandringspolitik og Europas manglende mod. Kun "Islamofobi" står nu i vejen for Islamiseringen af Europa, og alle ved, at de "Islamofobiske" er hinsides al social accept. Og hvorfor kværulere over forgangne dage, da Europæerne gjorde lidt modstand mod Jihad?

"Wien: Det er blevet sagt til lærerne, at de ikke skal dække de Tyrkiske belejringer i tilfælde af, at indvandrerbørn skulle føle sig krænket," af Cheradenine Zakalwe for Islam versus Europa, 3. juni (tak til David).

Af hensyn til immigranter med Tyrkisk baggrund er lærerne i en grundskole i Wien blevet rådet til ikke længere at dække dette emne i deres undervisning. De, der ikke indordner sig under dette, er blevet truet med forflyttelse, rapporterer avisen ”Krone”.

I virkeligheden kunne alle Tyrkere føle sig fornærmet, hvis de blev mindet om deres nederlag. De Tyrkiske krige er jo af stor betydning for Østrigsk historie. Alene Wien har to gange stået over for store Tyrkiske belejringer – og angriberne blev begge gange slået tilbage.

Mange forældre er vrede over initiativet fra Wiens skoleledere. Selv ”Krone” taler om en "historieforfalskning". ..  JIHAD WATCH
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Lederne i Ankara begår "statsterror"