25.06.2013

Obamas folk har trænet Islamisk Jihad i Tyrkiet.

Fra News that matters.
24. juni 2013.

CIA’s og USA's særlige operationelle tropper har hemmeligt uddannet Syriske oprørere ved baser i Jordan og Tyrkiet siden november 2012.

Op til 100 fra Syrien har ifølge Amerikanske medierapporter været igennem kurser i den sidste måned alene.

På kurserne, der går over to uger, har praktikanterne lært at bruge Russisk-designede 14,5-millimeter anti-tank-geværer, anti-tank-missiler samt 23-millimeter anti-fly-våben, rapporterer Los Angeles Times, der citerer anonyme Amerikanske embedsmænd og oprørskommandører.

En af de skjulte Amerikanske træningssamlinger, foretaget af Amerika, Jordan og Frankrig, har angiveligt fundet sted i Jordan i den seneste måned eller deromkring, citerede avisen Brigadegeneral Yahya Bittar, lederen af Efterretningstjenesten for Den Frie Syriske hær for at have sagt.

De Syriske oprørere venter på den Amerikanske leverance. "Vi tror, at USA vil gennemføre sine forpligtelser over for os meget snart," sagde Al Mikdad fredag.

I en tale i Det Økonomiske Russiske Forum fredag, sagde Præsident Vladimir Putin endnu en gang, at Vesten ikke burde bevæbne oprørerne, da de omfatter "terroristgrupper”.

"Hvis De Forenede Stater... erkender, at en af de vigtigste Syriske oppositions-organisationer, al-Nusra, er terrorister... Hvordan kan man så levere våben til disse medlemmer af oppositionen?" sagde Putin og tilføjede, "Hvor vil disse våben ende? Hvilken rolle vil de spille?"

Source: Russisk TV og Los Angeles Times

Kommentar:
Uden Guds ånd i hjertet er du fortabt og forstår intet. De åndelige realiteter er slørede. Mange falske kristne kender perspektiverne. Men de afviser, at der er en Himmel til sejr, og et Helvede at undfly.

At Washington har uddannet "oprørere" i Syrien udstiller USA, som styres af totalitære kræfter. Hussein i Det Hvide Hus støtter Det Muslimske Broderskab, PLO, Islamisk Jihad og selv al-Qaida. CIA og Pentagon har givet våben til de blodtørstige massemordere, der dræber for "allah".

Vladimir Putin er en mand, der tror på et totalitært styre. Men Putin har lugtet lunten hos de Obamafolk, som arbejder sammen med Muslimer, der er Jihad-krigere. Denne Globale Regnbuealliancen skal stå overfor Bibelens Gud, lige på den anden side af grænsen til Israel. Armageddons marker venter for alle, der håner Gud, og som udgyder uskyldigt blod.

Åbn din Bibel, og forstå, at det er Jesus Messias, som vil dømme alle nationer og skille bukkene fra fårene. Alle, der har afvist Hans plan for at frelse menneskeheden fra deres synder, skal stå overfor en streng dom. Messias vil vende tilbage til Jerusalem og opslå sin Domstrone. Ifølge Bibelen vil alle mennesker blive dømt.

Du må hellere forstå det, jeg prøver at fortælle dig. Det gælder liv eller død. Ingen kan undslippe den kommende dom. Der er kun én vej. Bøj dine knæ og bed Jesus Messias om nåde. Han vil frelse den synder, der omvender sig.

Amen.